Hvordan bruke Flight GPS

Bruk en flytur Global Positioning System for å navigere direkte til en destinasjon eller veipunkt. For mer komplekse fly ruting, til program flyet GPS fly til flere veipunkter ved hjelp av flygeplan alternativet. Sertifiserte GPS-enheter er egnet for bruk med fly en instrumentinnflyging til enkelte flyplasser. Flight GPS-enheter bruker utvalg av GPS-satellitter i bane rundt jorden for å navigere med presisjon nøyaktighet.

Bruksanvisning

1 Drei "Master Avionics" bryteren for å gi strøm til GPS-enheten. Flyturen GPS vil gå gjennom en automatisk selvtest prosedyre for å kontrollere mottakeren fungerer, anskaffe flere GPS-satellitter og kontrollere navigasjon database. Kontroller at flyturen GPS-databasen er oppdatert og lovlig for din type flyging.

2 Velg "Direct To" knappen. Skriv inn tre- eller firesifret alfanumerisk kode for flyplassen, navigasjonshjelpemiddel eller annet veipunkt. Velg "Enter". GPS-enheten vil automatisk bytte til navigeringssiden med din destinasjon valgt.

3 Velg "Flight Plan" for å programmere flere veipunkt på flyet GPS. "Direct To" navigasjon er flott med en destinasjon og rett linje ruting. Men en pilot ofte vil ha flere mål, eller ikke-lineær ruting. I slike tilfeller må du bruke "Flight Plan" menyen for å legge inn flere veipunkter å ha flyet GPS navigere sømløst fra ett veipunkt til en annen.

4 Skriv inn "waypoint" -knappen for å gå inn i lengde- og breddegrad for en tilpasset veipunkt ikke plassert i flyet GPS navigasjon database. Tilpassede veipunkter forenkle navigasjon til og fra byer og landemerker.

5 Skriv inn "Prosedyrer" for å velge en instrumentinnflyging på en bestemt flyplass. Instrument-rated piloter flyr instrument-sertifisert fly og instrumentinnflygings sertifisert GPS-enheter kan bruke sine fly GPS for å fly en GPS tilnærming, når du er på et instrument flight plan i instrument meteorologiske forhold.

Hint

  • Ta kontakt med GPS-enheten eiere manual for spesifikke instruksjoner for hver modell av fly GPS.