Hvordan bruke Fisheye-effekt på en Canon Powershot SX210

Hvordan bruke Fisheye-effekt på en Canon Powershot SX210


Canon Powershot SX210 brukere er ikke begrenset til å ta vanlige bilder med digitalkameraet. Den SX210 leveres med flere forskjellige spesialitet skudd som legger ulike effekter til fotografier. En av de spesielle bildene er fisheye effekt, som imiterer en fisheye-objektiv brukes på DSLR-kameraer. Den fiskeøyeeffekt tar en vidvinkel skutt av faget og kurver venstre og høyre side mot midten, noe som gir bildet en avrundet effekt.

Bruksanvisning

1 Vri modusvelgeren, som er på baksiden av kameraet over navigasjonsknappene, til "SCN" posisjon.

2 Trykk på "Func./Set" -knappen i midten av navigasjonsknappene. En meny vises på skjermen.

3 Skyv opp eller ned navigasjonsknappen til "Spesielle scener" er valgt, som er ikonet av et kamera med et smilende ansikt trukket på den.

4 Trykk opp eller ned knappen til "Fish-Eye" er markert og trykk "Func./Set." Den "Fish-Eye" ikonet er en gruppe av høye bygninger buet mot midten.

5 Push "Disp." å åpne innstillingen "Effect Level". Innstillingen "Effect Level" lar deg sette nivået av forvrengning for fisheye effekt. Den "Disp." knappen finnes under navigasjonsknappene.

6 Trykk på høyre eller venstre navigasjonsknappene for å endre innstillingen og se på skjermen for å se hvordan endringer i innstillingen effekt utseendet av skuddet.

7 Push "Disp." for å lagre innstillingen.

8 Rett kameraet mot motivet på bildet, trykker du på utløserknappen på toppen av Canon SX210 halvveis for å fokusere og trykk lukkerknappen helt ned for å ta bildet.