Hvordan bruke et mikroskop Digital Camera Adapter

De fleste alvorlige mikroskop amatører ville elske å bruke sine digitale kameraer for å ta bilder av de på nært hold visninger de får. Ta bilder av mikroskop bilder er også nyttig for studenter og lærere. Bilder kan bli blåst opp og studert i dybden eller kan brukes som læremidler. Heldigvis kan dette nå gjøres. Adaptere finnes nå som gjør at du kan koble det digitale kameraet til mikroskop for å ta bilder. De fleste mikroskop digitalkamera adaptere er billig å moderat priset og er ganske enkel å bruke.

Bruksanvisning

1 Skru adapteren inn i riktig port på digitalkameraet. Denne porten er vanligvis plassert på forsiden av kameraet.

2 Forsiktig, men bestemt, skyv adapteren over okularet på mikroskopet. Gi kameraet / adapter kombinasjon en liten slepebåt for å sørge for at det er montert fast til okularet.

3 Plasser en forberedt lysbilde på mikroskop visnings skuffen.

4 Se gjennom det digitale kameraet for å se bildet av prøven på lysbildet. Digitalkameraet er nå konstituert i stedet for okularet.

5 Ta bilder med et digitalt kamera som du normalt ville. Du kan fotografere et bilde du ser gjennom kameraet mens den er koblet til mikroskopet.

6 Ta kameraet og adapter ved å trekke den av okularet, holder på mikroskopet base som du gjør det. Deretter, skru bare adapteren fra kameraet.

Hint

  • Du kan også bruke et mikroskop digitalkamera adapter til å montere et kamera til trinocular port av et mikroskop. Den trinocular porten er plassert på toppen av mikroskopet, like over okularet (eller okularer, på en kikkert mikroskop). Dette vil effektivt slå det digitale kameraet til en annen okularet. Monter kameraet til trinocular port på samme måte som du monterte den til okularet.
  • Du kan bruke ditt digitale kamera for å zoome inn på et bilde på din mikroskop, akkurat som du gjør med andre objekt.
  • Sørg for at adapteren er riktig størrelse for den porten du har tenkt å bruke. Okularet havner vanligvis ta en større størrelse adapter enn trinokulære porter. Adaptere på 30 til 33 mm er den vanligste for okular-porter, mens 20 til 23 millimeter adaptere brukes som oftest for trinokulære porter.
  • Vær forsiktig så du ikke berører glasset på okularet på mikroskopet mens du installerer adapteren og kamera. Dette ville forlate fingeravtrykk, noe som ville føre til en forvrengning i ditt syn.