Hvordan bruke et Micro SD-kort for LG Lotus LX600 ringetoner

Hvordan bruke et Micro SD-kort for LG Lotus LX600 ringetoner


Et microSD-kort er et lite minnekort, omtrent på størrelse med en fingernegl, som brukes sammen med en rekke elektroniske produkter, inkludert mobiltelefoner. Med et microSD-kort, kan du enkelt overføre bilder, musikk og til og med ringetoner til og fra mobiltelefoner. Hvis du vil bruke en micro SD-kort for LG Lotus LX600 ringetoner, men du trenger å vite hvordan du skal lagre ringetoner på LG Lotus LX600 i ringetoner mappen, slik at du kan bruke dem som ringetoner.

Bruksanvisning

1 Sett inn microSD-kortet i microSD-kort adapter og koble deretter microSD-kort adapter inn i datamaskinens USB-port.

2 Finn de ringetoner på harddisken på datamaskinen din som du ønsker å sette på LG Lotus LX600. Dra og slipp ringetoner til "Sounds" -mappen på microSD-kortet.

3 Klikk på "Trygg fjerning av maskinvare" -ikonet og trekk ut microSD-kort adapter fra USB-porten. Ta ut microSD-kortet fra adapteren og skyv den inn i microSD-kortsporet på siden av LG Lotus LX600.

4 Klikk på "Meny" på LG Lotus LX600. Klikk på "Innstillinger & Tools." Klikk "Memory". Klikk "Card Memory". Klikk på "Sounds" -mappen. Bla til ringetoner du ønsker å sette på LG Lotus LX600 og klikk "Flytt til telefonminnet."

5 Klikk på "Meny." Klikk "Media." Klikk "Music & Toner." Klikk "Mine Sounds". Finn ringetoner du nettopp flyttet til din LG Lotus LX600 telefonminnet. Klikk på "Alternativer" og deretter på "Send". Adresse multimediemelding som ser ut til din 10-sifret mobilnummer for å sende lyden til deg selv.

6 Klikk på "Vis" for å se på multimediemeldingen når du mottar den. Trykk på "Valg" og deretter "Lagre som ringetone" for å lagre lyden i din ringetoner mappen slik at du nå kan bruke den som ringetone.