Hvordan bruke en Wi-Fi aktivert Cell For privat Internett-bruk

Hvordan bruke en Wi-Fi aktivert Cell For privat Internett-bruk


Datamaskiner feil fra tid til annen. Hvis du har en Wi-Fi-aktivert mobiltelefon, men du kan bruke den til å håndtere aspekter av vanlig hjem Internett-bruk. Selv om den lille størrelsen på telefonens skjerm kan hindre deg i å bruke alle funksjonene tilgjengelig på en datamaskin, vil du være i stand til å sjekke og sende e-post, vise nettsteder og nyte andre nettbaserte medier.

Bruksanvisning

1 Slå på mobiltelefonens Wi-Fi mottak. Hvis din mobiltelefon tjenesteleverandøren tilbyr et mobilnettverk til å koble til Internett, kanskje telefonens trådløse innstillinger settes til "Off", slik at tilgjengelige nettverk ikke forstyrrer signalet. Åpne telefonens "Settings" menyen, finn alternativ for "Wi-Fi" og slå den på.

2 Koble til hjemmenettverket. Naviger til telefonens Wi-Fi-tilkoblinger manager, som også vil bli plassert i "Innstillinger". Velg navnet på hjemmenettverket, og hvis du blir bedt inn ditt trådløse sikkerhetsnøkkel eller passord for å få tilgang til nettverket.

3 Surfe på Internett som du ville gjort på en datamaskin hjemme. Selv om du vil være underlagt de mindre skjermstørrelse og multimedia-behandlingsmulighetene i mobiltelefon, vil telefonen være i stand til det samme totale tilkoblingshastighet du ville ha med en datamaskin.