Hvordan bruke en USB til seriell kabel på ditt Fortec Receiver

Hvordan bruke en USB til seriell kabel på ditt Fortec Receiver


Fortec satellittmottakere er "gratis-til-luft" enheter som mottar ingen gebyr mene satellitt-programmering fra alle hjørner av verden. Mottakeren kommer med en USB-port på baksiden, slik at du kan laste opp oppgradert FTA bin filer. Disse filene brukes til å oppgradere mottakeren & # 039; s programmering slik at den kan motta satellitt-TV-signaler. Men hvis du ikke har en USB-minnepinne eller USB-harddisk er det mulig å bruke en USB til seriell kabel forbindelse med en seriell basert data enhet, for eksempel en zip eller annen harddisk, i stedet.

Bruksanvisning

1 Sett inn USB-enden av kabelen inn i USB-porten på Fortec mottaker. Pass på at mottakeren er slått ned mens du utfører disse handlingene.

2 Koble serie enden av kabelen til serieporten på den eksterne harddisken.

3 Plugg den eksterne harddisken inn i en lokal strømuttak og strøm på enheten. Sett inn disken i diskstasjonen hvis den ikke er i maskinen.

4 Slå på Fortec mottaker og det oppdager automatisk bin filer som er lagret på den eksterne disken. Data opplastinger til mottakeren, og en gang fullført, kan du koble fra USB til seriell kabel.