Hvordan bruke en USB til seriell adapter for Activesync

Mens den beste måten å synkronisere en Pocket PC enhet med Microsoft ActiveSync ville være med en ren USB-tilkobling, hvis du ikke har den nødvendige kabelen, eller hvis datamaskinen ikke har en seriell port for å koble kabelen til en av de beste midler du kan bruke er koblet til Activesync via en seriell til USB adapter, som lar seriekontakten til å fungere som en USB-kabel.

Bruksanvisning

1 Åpne opp ActiveSync på datamaskinen din vil du synkroniserer enheten til ved å gå til Start-menyen, deretter "Programmer" og deretter "Activesync."

2 Koble serie enden av USB til seriell adapter til Pocket PC Serial kabel. Sørg for å feste kabelen med stengene på adapteren.

3 Koble USB-enden av kabelen til datamaskinen ved hjelp av en ledig USB-port. Activesync vil automatisk gjenkjenne din tilkobling og synkronisering med enheten.

Hint

  • Tenk å koble din Pocket PC enhet i løpet av sync.
  • Noen USB til seriell adaptere kan ikke arbeide med Activesync. Kontakt produsenten eller Microsoft Teknisk support og spør hvis kortet er støttet.
  • Du vil ikke få samme hastighet fra denne tilkoblingen som du ville en ren USB-tilkobling. Vurder å kjøpe en USB-kabel, hvis mulig.