Hvordan bruke en trådløs telefon for intercom system

Trådløs telefon systemer gjør utstrakt frihet og bevegelighet rundt et hjem. Når du har en trådløs telefon system med flere håndsett, har du den ekstra bekvemmeligheten av å plassere telefon telefoner i en rekke rom som kanskje ikke har telefonkontakter. Disse telefoner bare krever at du kobler basen til en stikkontakt, og deretter hver håndsett opererer fra samme hovedbase at du må plugge inn en telefonkontakt. En ekstra funksjon av trådløse telefonsystemer med flere håndsett er muligheten til å bruke telefoner som et intercom-system.

Bruksanvisning

1 Plugg den sentrale baseenheten til den trådløse telefonen systemet inn i telefonkontakten og inn i en stikkontakt.

2 Sett håndsettet baser i stikkontakter i ulike rom i hele huset. Dette kan inkludere ovenpå områder, kjellerarealer og selv de oppvarmede garasje områder.

3 Fjern et håndsett fra en base (enten sentral base eller et håndsett base) og sørge for at linjen ikke er i bruk. Hvis en lys indikerer at linjen er i bruk, må du vente til lampen lyser ikke. Trykk på intercom-knappen for å ringe et annet håndsett når "Linje i bruk" lyser ikke. De andre hjelpe håndsett ringer, og du vil være i stand til å ta kontakt med noen som er i et annet område av ditt hjem.

4 Snakk inn i telefonen på samme måte som når du gjør en telefonsamtale. Å konkludere med intercom samtale, enten trykke på intercom-knappen igjen eller trykk på "Disconnect" -knappen på håndsettet (denne metoden vil variere med trådløs telefon merkevarer).

5 Sett håndsettet til basen for å sikre at det forblir ladet.