Hvordan bruke en telefon uten filter

Mange av dagens mobiltelefoner ikke bare har muligheten til å sende og motta talekommunikasjon, men kan også brukes til å surfe på Internett. Vanligvis, de fleste nettsteder er tilgjengelige på telefonen hvis området ikke er optimalisert for mobilsurfing. Men hvis mobiloperatøren din har innhold filter er aktivert som standard, du vil også være i stand til å besøke nettsteder transportøren anser voksen-orienterte, som for eksempel gambling nettsteder. Du kan deaktivere filteret ved å logge deg på mobilkonto og endre alternativet.

Bruksanvisning

Deaktiver T-Mobile Content Filter

1 Gå til My T-Mobile Web-side (se Ressurser).

2 Logg inn på din T-Mobile-konto og klikk på "Manage". Klikk på "Min side" fra rullegardinlisten.

3 Klikk på "Rediger" ved siden av "Telefonkontroller" -delen. Klikk "Turn Off" ved siden av telefonnummeret under "Web Guard Status" og klikk "Lagre endringer".

Deaktiver Verizon Wireless Content Filter

4 Gå til Min Verizon konto webside (se Ressurser).

5 Logg inn på kontoen din og klikk på "Mine tjenester". Klikk på "Verizon Sikrer", og klikk deretter på "Parental Controls" -fanen.

6 Klikk på "Content Filter" -kategorien, og klikk deretter på "Rediger filtre". Fjern markeringen for "Content Filter" innstillingen for telefonlinjen. Godta vilkårene og klikk på "Send" -knappen.

Deaktiver Sprint Wireless Content Filter

7 Gå til Sprint Wireless-kontoen login webside (se Ressurser).

8 Logg inn på din Sprint online konto og klikk på "Mine innstillinger" fanen.

9 Klikk "Block Web Access" under "Grenser og tillatelser." Klikk "Deaktiver" ved siden av telefonnummeret, og klikk "Lagre".