Hvordan bruke en telefon til Broadcast

Hvordan bruke en telefon til Broadcast


Telefoner brukes til å ringe et firma-opererte telefon urskiven og spille inn en melding for kringkasting til tusenvis av telefon mottakere samtidig. Kommunene bruker disse systemene til å sende politi og brannvesen informasjon til lokale innbyggere. Skoler bruker en telefon kringkasting til å sende meldinger for avbestillinger under tunge stormer. Lignende teknologi brukes til å sende tekstmeldinger og streaming video sendinger. Broadcast-tjenesten er ikke gratis, men søknaden blir lettere med en eneste samtale.

Bruksanvisning

1 Abonner på stemmen kringkasting tjeneste med en av de legitime selskaper i bransjen. (Se Ressurser) Noen tjenester krever en kontrakt. Betale for service avgifter og liste telefonnummeret du har tenkt å bruke for talemelding kringkasting.

2 Last opp en liste med telefonnumre du ønsker å ringe på online selskapet datainnsamling side. Bruk denne listen som ditt kall bassenget når du ringe kringkasting, eller betale for datastyrt oppringing service innen visse regioner.

3 Besøk nettsiden for kringkastingen tjeneste og logg inn på kontoen din side. Ring selskapet telefonnummeret som er oppgitt for meldinger og spille inn meldingen over telefonen.

4 Klikk på "Send" eller "Start" -knappen på siden din for å begynne å kringkaste den innspilte meldingen til din egen liste med tall, eller ved datamaskinen oppringing service.

Hint

  • Talemelding kringkasting selskaper har ofte data tilgjengelig for å vise hvordan meldingen ble mottatt. Programvaren sporer telefonene som ble besvart, travle og de som gikk til talepost.