Hvordan bruke en tavle med en videokonferanse

Din bruk av en tavle under en videokonferanse kan føre til mer forvirring enn forståelse. Medarbeidere og kunder kan ikke være i stand til å lese din håndskrift eller forstå symboler og bilder du har trukket på grunn av en lys markør farge. Du kan løse mange av disse problemene når du bruker en elektronisk tavle med videokonferanse.

Bruksanvisning

Få poenget i en videokonferanse med en whiteboard

1 Bruk fet skrift og mørke farger når du bruker en tradisjonell tavle under en videokonferanse. Du bør bruke svart, blå eller mørk-grønne markører for å skrive ut store bokstaver og symboler under presentasjonen.

2 Utfør en tutorial med elektronisk tavle programvare å bli vant til følsomheten av dette produktet. Disse opplæringsprogrammer vil la deg utvikle en komfort nivå med de infrarøde sensorer som er involvert i å oversette tavle skriftlig til data.

3 Kjøp en elektronisk tavle som lar deg koble til en projektor hvis du har et stort publikum på kontoret så vel som i eksterne kontorer. Store forelesningssaler eller bedriftens teatre foreta regelmessige tavler for liten for komfortabel visning. Du kan forstørre notater og tegninger flere ganger over ved hjelp av en videoprojektor.

4 Koble tavlen til datamaskinen via en USB-tilkobling. De fleste elektroniske tavler på markedet i dag kan du bruke en liten enhet som du fester til en USB-port for å gi en trådløs forbindelse over et stort område.

5 Spar penger på presentasjonsmateriell ved å kjøpe en infrarød enhet som kan festes til den tradisjonelle tavlen. Elektroniske tavler som inkluderer state-of-the-art styrene kan koste tusenvis av dollar. Disse bærbare enheter må settes opp for å gi full dekning av tavlen for å gjøre hele brettet nyttig under presentasjonen.

6 Kombiner alt skrevet på tavlen under en presentasjon på datamaskinen for å gi kolleger med nøyaktige minutter. Du bør lagre hvert bord fullt av materialet, før du sletter det, som en Portable Document Format (PDF). Kolleger kan følge opp på bestemte punkter eller distribuere forkortet notater til klienter.

Hint

  • Lagre hver side som du har opprettet i elektronisk tavle for fremtidige konferanser. Fordelen med denne elektroniske programmet er at du kan lagre tegninger, lister og informasjon som kan være nyttig for en av dine kolleger. Opprett en egen mappe på datamaskinen for whiteboard materiale.