Hvordan bruke en SVD Scope

Hvordan bruke en SVD Scope


Den PSO-1 er den første virkelige sniping omfang produsert for SVD eller "Dragunov" rifle. Noen importerte scopes mangler den opprinnelige militære reticule, som ble kalibrert for å finne menneskestore mål. Russland forbyr eksport av militære varer, herunder omfang selv. De fleste av de "russiske" scope i USA er faktisk importert hviterussiske eksemplarer. De Hviterussland-laget scopes vanligvis har det militære reticule, selv om de mangler den infrarøde detektor omtalt på de opprinnelige omfang.

Bruksanvisning

1 Se på målretting retikkel. Til venstre er en horisontal rett linje under en oppadroterende linje; Dette er den avstandsmåler. Rekken av omvendt V-formet linjene ( "vinkler") i sentrum er bullet-slipp kompensator. Raden av vertikale linjer med en "10" på hver side er windage høydeskalaen.

2 Se etter en mann størrelse target. Et objekt 1,5 meter høy regnes som "man-sized" for disse optikk. Bevege rammen slik at målet passer mellom de horisontale og topp liggende linjer.

3 Monter målet inn i avstandsmåler og finne nærmeste nummer-merke på recurving linjen. Multipliser dette tallet med 100; dette er avstanden til målet i meter. En meter er 1.11 yards, eller tre føtter, tre tommer.

4 Flytt pistolen slik at målet er i midten av windage høydeskalaen. Hver gradering på skalaen er 10 centimeter for hver 100 meter fra målet. I en avstand på 300 meter, flytte en gradering til venstre ville flytte kulen slående poeng med 30 centimeter.

5 Bruk bullet-slipp kompensator. Kuler er ikke vektløs; de faller som de reiser videre. Så du må sikte høyt for å nå målet. I en avstand på 300 meter til 900 meter, bør målet passe på toppen Chevron. For hver 100 meter lenger unna enn dette, slipp ned en annen Chevron.

Hint

  • Nedgangen kompensator er kalibrert for Dragunov standard 7,62 mm ved 54 mm ammunisjon. Nedgangen kompensator kan ikke fungere nøyaktig med annen ammunisjon.
  • Omfanget er opplyst retikkel er drevet av en 1,5-volts batteri. En Duracell D357 / 303 vil gjøre utslaget.