Hvordan bruke en Social Security-kort for Proof of Signatur

Hvordan bruke en Social Security-kort for Proof of Signatur


States krever ofte flere former for identitet inkludert bevis på signaturen for å få et førerkort eller statlig ID-kort. En Social Security-kort utstedt av USA Social Security Administration er en akseptabel form for bevis på signaturen så lenge den er kombinert med en offisiell foto ID-kort, for eksempel et pass. Social Security-kort er ofte brukt av stater til å hjelpe en person å etablere sitt bosted i en bestemt tilstand.

Bruksanvisning

1 Besøk statens DMV nettside eller myndighetenes nettside for å finne ut hvilke konkrete dokumenter er akseptable for den type lisens eller statlig ID-kort du ønsker å oppnå. Forvent å trenge fire forskjellige former for identifikasjon for å få ID, inkludert ditt personnummer kort, pass, fødselsattest, amerikansk militær legitimasjon og utgått førerkort (dersom du søker om fornyelse).

2 Ta kontakt med statens DMV og finne ut om din tilstand tillater ditt personnummer kortet til å doble som både et bevis på signatur og legitimasjon, som noen stater vil akseptere det bare for det ene eller det andre, mens andre vil godta den for bevis for begge signatur og identitet. Se på din Social Security-kort og pass på at du har registrert den. Meld den om nødvendig.

3 Ta med gyldig pass og personnummer kortet til DMV når du søker om lisens eller statlig ID-kort. Presentere Social Security-kortet til agenten som bevis på signaturen din. Presenter din gyldig pass som bevis på din identitet. Vær forberedt på å betale vederlag, fylle ut et søknadsskjema og ta et bilde på kontoret. Har flere nødvendige dokumenter, for eksempel fødselsattest eller utgått førerkort klar til å presentere til agenten når du blir bedt.