Hvordan bruke en smarttelefon Uten Utgifter

Hvordan bruke en smarttelefon Uten Utgifter


Du kan være i stand til å kjøpe en smarttelefon for $ 99, men det vil koste deg mye mer enn det å beholde den. Smarttelefoner kommer med massevis av skjulte utgifter, som mobiltelefon selskaper gjør sitt beste for å skjule. Månedlige planer kan være svært dyrt, og du kan finne når du kjøper telefonen at du trenger mer plass på harddisken, flere programmer, hodetelefoner og annet tilbehør. Før du kjøper en smarttelefon, gjør din forskning for å unngå noen av disse utgiftene.

Bruksanvisning

1 Velg en familie plan. De fleste teleselskaper tilbyr familien planer på rabatt priser. Den eneste ulempen til en familie plan er at du må dele minutter, noe som betyr at du må være ekstra påpasselig med å holde styr på hvor mange minutter du bruker. Dette kan være litt irriterende i begynnelsen, men det vil spare deg mer penger på slutten.

2 Les den fine print i planen du registrerer deg for. Mange selskaper tilbyr billige priser i sine annonser, men disse kan være mye dyrere enn de hevder. Som i 2009, ble de billigste planer tilbys av T-Mobile og Sprint, ifølge Smart Device Central. De kan mangle noen av hastighet og dekning av dyrere planer, men dette vil spare deg for mye i det lange løp.

3 Sørg for at kontrakten du registrerer deg for du kan leve med. De fleste planer for smartphones betalt betydelige honorarer for å kansellere en telefon kontrakt før den utløper. Meld deg på kortest kontrakten du kan, og tenke seriøst på om planen vil møte dine behov et år eller to nedover veien.

4 Finn en telefon med programmene du trenger. Hvis du vet at du skal bruke telefonen for en bestemt oppgave - for eksempel tekstbehandling, lytte til musikk eller lese e-bøker - sørg for at telefonen du kjøper har disse programmene som allerede er installert. Hvis den ikke gjør det, finn ut på forhånd hvor mye det vil koste å installere dem. Apps er billigere for noen telefoner enn de er for andre; og hvis du trenger mye av dem, kan det legge opp i det lange løp.

5 Kjøp en telefon med en hodetelefonutgang. Hvis du tror du vil bruke telefonen til å høre på MP3-filer, snakke på et headset eller bruke et Bluetooth, må du få en telefon med en vanlig hodetelefonkontakt. Mange telefoner kommer uten hodetelefonutgang, som tvinger deg til å kjøpe spesielle, dyrere øretelefoner eller mikrofoner.