Hvordan bruke en Polaroid UV-filter på et digitalt kamera

Hvordan bruke en Polaroid UV-filter på et digitalt kamera


En Polaroid UV filter er en sirkulær stykke glass som går over linsen på kameraet. Dette objektivet filtrerer ut harde lys og reduserer haziness av utenfor bilder (på samme måte Polaroid UV-filter solbriller fungere). Du kan bruke denne typen filter på noen kamera, inkludert digitale produkter, så lenge det digitale kameraet har en filtergjenger på kanten av objektivet.

Bruksanvisning

1 Sjekk kanten av det digitale kameralinsen for å se om den har en filtergjenger. Denne tråden er funnet på den indre kanten av linsen og er en serie skruelignende spor. Hvis du bruker et digitalt speilreflekskamera, du mer enn sannsynlig har denne funksjonen. Men hvis objektivet glir tilbake inn i kameraet når du slår den ned, trenger du ikke.

2 Se langs siden av linsen for størrelsen på linsen. Dette er merket i MM (millimeter). Dette er størrelsen på filteret du trenger å kjøpe.

3 Plasser Polaroid UV filter over glasslinse og vri den med klokken for å skru filteret på plass.

4 La filter på hele tiden. Ikke bare filter forbedrer bildekvaliteten, men det beskytter glasset på selve linsen. Det er langt billigere å erstatte et filter enn selve linsen på kameraet.