Hvordan bruke en Panasonic FZ50 kamera

Hvordan bruke en Panasonic FZ50 kamera


Panasonic FZ50 digitalkamera tilbyr 10.10 megapiksler, 12x zoom og en 2-tommers LCD-skjerm. Denne single-refleks kamera veier litt over et og et halvt pund. Rettet mot profesjonelle eller seriøse amatørfotograf, kommer kameraet med en Leica 12x zoomobjektiv.

Bruksanvisning

1 Lad batteriet før du setter i kameraet. Når kameraet først kommer fra produsenten, er batteriet ikke ladet. Klikk batteriet på laderen og koble til et strømuttak. Etter at batteriet lades, åpne batteridekselet på undersiden av kameraet og sett inn batteriet.

2 Sett inn SD-minnekortet i kameraet. Finn minnekortet dør på høyre side av kameraet.

3 Slå på kameraet. Skyv på-og-av-bryter, på toppen av kameraet, til høyre for å slå på, og til venstre for å slå av.

4 Sett modusvelgeren, en sirkulær knott på toppen av kameraet, til "P" eller "Auto" for å ta vanlige bilder.

5 Trykk ned lukkerknappen for å ta et bilde. Finn knappen på toppen av kameraet, til høyre, foran modusvelgeren. Trykk halvveis ned, lar kameraet automatisk fokusere på motivet, og trykk deretter hele veien ned.

6 Still inn modusvelgeren til høyre peker pilen for å vise bildene du nettopp har tatt.

7 Still inn modusvelgeren på filmikonet for å ta videoer. Denne innstillingen er mellom SCN og CUSTOM.

8 Lær hva bokstavene på modusvelgeren mener. Du kan styre hvordan kameraet tar bilder ved å justere modusvelgeren. Noen av alternativene er identifisert med et brev. P er for automatisk eksponering, er A å sette blenderåpningen manuelt, er S for å stille inn lukkerhastigheten manuelt, og M er for å angi eksponeringen manuelt. Kameraet ikonet med en A er for auto innstilling og anbefales for nybegynnere. (Det er to A på modusvelgeren, ett med kameraikonet og en uten.)

9 Lagre foretrukne menyinnstillinger ved å sette inn modusvelgeren på CUSTOM.

10 Sett modusvelgeren til SCN for å få opp et utvalg av scene alternativer. Når du velger en bestemt scene, vil kameraet justere innstillingene til beste fange det bildet, vurderer sin belysning og andre faktorer. Det er fem scene menyer. SCN innstillinger inkluderer portrett, nattportrett, sport, myk hud, landskap, natt natur, panorering, mat, fest, fyrverkeri, levende lys, snø og stjerneklar natt.

11 Velg en scene ved manøvrering gjennom menyen som vises på LCD-skjermen på baksiden av kameraet. Trykk på pilene i nærheten runden menyknappen, som ligger på baksiden av kameraet, for å flytte gjennom menyen. Trykk på "Set" i midten av menyknappen for å gjøre ditt valg.

12 Vend blitsen vedlegg opp til å bruke blits. Se på toppen av kameraet for blitsen.

1. 3 Overføre bilder fra kameraet til datamaskinen ved å hekte opp USB-ledningen som følger med kameraet fra kameraet til datamaskinen. Før du laster ned bilder for første gang, kjøre CD kamera programvare på datamaskinen din. CD bør komme med kameraet. En annen måte å overføre bilder, er å ta ut minnekortet fra kameraet og sette det inn i en kortleser koblet til datamaskinen.

14 Se i bruksanvisningen (se referanser) for ekstra funksjoner og kontroller.