Hvordan bruke en Omni Digital Camera

Hvordan bruke en Omni Digital Camera


The Omni 2 digitalt kamera er en 12-megapiksel kamera som også har evnen til å ta opp video. Det gir mange innebygde funksjoner, som for eksempel reduksjon av røde øyne og lite lys bildet tar evner, som gjør det enkelt å ta kvalitetsbilder. The Omni 2 kommer pakket med en USB-ledning og programvare som lar deg enkelt overføre bilder til datamaskinen. The Omni to digitale kameraet er designet for å være brukervennlig og enkel å betjene.

Bruksanvisning

1 Slå på kameraet ved å trykke på strømknappen i øvre venstre hjørne av kameraet ved siden av søkeren. Skift ut batteriene hvis kameraet ikke slå seg på etter å holde strømknappen i flere sekunder. Trykk ned på batteridekselet og skyv den bort fra kameraet. Ta ut de gamle AAA batterier og erstatte dem med nye.

2 Finn modusvelgeren. Denne er plassert på baksiden av kameraet i øvre høyre hjørne. Drei hjulet for å velge hvilken modus du vil at kameraet skal fungere. Fotomodus vil ha et ikon av et kamera, og videomodus vil ha et videokameraikon.

3 Bruk objektet du fotograferer med søkeren eller flip-out LCD-skjerm. Når motivet på bildet er på linje med kameraet, trykker du på utløserknappen for å ta bildet eller starte videoopptak.

4 Vri modusvelgeren på den trekantede ikonet for å spille av video eller vise bilder på LCD-skjermen.

5 Installer programvaren som følger med kameraet til å overføre bildene til datamaskinen. Når programmet er installert, kobler du USB-akkord til kameraet og datamaskinen. Bildene og videoene vil automatisk begynne å overføre til datamaskinen.

Hint

  • Ikke bland gamle og nye batterier i kameraet.