Hvordan bruke en omformer boks med kabel

Hvordan bruke en omformer boks med kabel


Ved hjelp av en digital kabel omformer boks er en utmerket måte å utvide din kabel-seeropplevelse. En digital boks kan gi deg tilgang til funksjoner som på skjermen kanal guider, digitale musikk-kanaler og hundrevis av kanaler på digitalt format, alle funksjoner som vanligvis ikke kan brukes over en tradisjonell koaksialkabel koblet direkte til TV-en fra en kabeluttak. Ved hjelp av en digital omformer boks med hjemme kabel-tjenesten er bare et spørsmål om å ringe din kabel-leverandør og planlegge en oppgradering, men det er noen viktige ting du bør vurdere før og etter å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Tenk hvilke muligheter du trenger i en kabelboks. Flere funksjoner blir stadig lagt til av kabel-leverandører til sine kabelbokser. Noen av de vanligste inkluderer DVR evne, lagring størrelsen på boksen interne harddisk, HD-video og lyd tilkoblinger og USB- og FireWire-porter for å koble til en ekstern harddisk. De fleste av disse funksjonene vil bære en ekstra kostnad fra kabelleverandøren din, så bør du vurdere hvilke av disse du trenger, samt hva slags budsjett du har å jobbe med før du kontakter din leverandør.

2 Ta kontakt med kabelleverandøren og tidsplan en installasjon av digital kabel-boksen. Teknikeren vil knytte din eksisterende kabel-tjenesten på digital kabel-boksen, og bør også være i stand til å vise deg hvordan du bruker mange av de grunnleggende funksjonene på kabelboksen.

3 Slå på kabelboks og melodi TV for å motta et signal fra boksen. Hvis teknikeren brukt en koaksialkabel til å koble den digitale mottakeren til TVen, må du stille inn TV-en til enten kanal 3 eller 4 for å motta et signal. Hvis han brukte en av videoinngangene på TV-en, må du bruke inngangsvalg kontrollen for å stille TV-en til innspill til hvor boksen er koblet til.

4 Bruk guiden funksjonen på digital kabel-boksen ved å trykke på "guide" eller "Info" -knappene på fjernkontrollen. Du bør se en visning på skjermen som gir tittelen og programmet info for hver kanal som du abonnere.

5 Se på digitale kanaler ved å justere kabelboksen på en kanal som er en del av den digitale lineup. For mange kabel-leverandører, digitale kanaler ligge på kanalnummer 100 og oppover, men dette vil variere avhengig av din leverandør. Eventuelle spørsmål om hvilke kanaler som er en del av det digitale området bør rettes til teknisk support avdeling av kabelleverandøren.