Hvordan bruke en MP3-spiller for nybegynnere

MP3-spillere tillate deg å bære hundrevis eller kanskje tusenvis av sanger på en liten harddisk. Med noen få klikk kan du navigere gjennom en hel musikksamlingen mens du er på farten og flytte sømløst mellom sangene i flere timer av gangen. Hvis du aldri har brukt en MP3-spiller eller fortsatt anser deg selv en nybegynner, ikke frykt. De fleste selskaper designe sine spillere med brukervennlighet i tankene.

Bruksanvisning

1 Installer programvaren som fulgte med MP3-spilleren. Dette vil tillate deg å overføre musikk direkte til MP3-spilleren ved hjelp av datamaskinen. Bare sett inn CD-ROM-en og følg instruksjonene på skjermen installasjonsinstruksjoner.

2 Finn musikk til MP3-spilleren. Du kan bruke MP3-filer som allerede er tilgjengelig på datamaskinen, kan du kjøpe MP3-filer fra en online musikkbutikk eller abonnement nettsted som Rhapsody eller Napster, eller du kan brenne CDer til datamaskinen og kopiere MP3-filer til MP3-spilleren programvare. Hvis du bruker en online musikkbutikk, sørg for at musikken er kompatibel med din merkevare av MP3-spiller. For eksempel, kommer iTunes musikk formatert spesielt for iPod, og musikk fra Zune Marketplace kommer formatert spesielt for Microsoft Zune.

3 Koble MP3-spilleren til datamaskinen. Vanligvis enheten vil komme med en kabel som kobles til datamaskinen via USB. Bare koble til en ledig USB-port og vente på MP3-spilleren til å vises blant stasjonene.

4 Kopiere sanger til MP3-spilleren. Ved hjelp av den nylig installerte programvaren, kan du overføre MP3-filer direkte til enheten. Noen MP3-spillere vil også tillate deg å lage egne spillelister, hvor du kan organisere musikken din i mapper etter album, artist eller noen annen klassifisering som du selv velger.

5 Koble MP3-spilleren fra datamaskinen. Noen modeller krever at du først løse ut enheten fra datamaskinen elektronisk, som du kan gjøre ved å klikke på en "Eject" -knappen på nettleservinduet på MP3-spilleren program.

6 Naviger MP3-spilleren menyen. Hvis enheten har en meny, kan du bla opp eller ned mellom sanger og spillelister enten ved å skyve fingeren langs rullehjulet, eller ved å klikke på opp og ned pilene, avhengig av modell av MP3-spiller.

7 Begynn å spille når du når en sang du vil høre. På enheten, skal du se en knapp som ligner en trekant snudd på siden. Dette er den universelle symbol for "Play". I de fleste tilfeller vil denne knappen fungere som en "Pause" -knappen.

8 Spole frem og tilbake ved å klikke og holde venstre og høyre piltast. Hold venstre pil vil spole tilbake, og holder høyre pil vil spole fremover.

9 Gå videre til neste sang ved å klikke og slippe på høyre piltast, og hoppe tilbake til forrige sang ved å klikke og slippe venstre piltast.

10 Hindre enheten fra å spille ved å klikke på "Stopp" -knappen, angitt med en liten, svart firkant.