Hvordan bruke en mobiltelefon mens den lader

Hvordan bruke en mobiltelefon mens den lader


Hvis du snakker i mobiltelefonen din over lengre tid, har du sannsynligvis vet at batteristrømmen avløp raskt. Tung og utvidet bruk av en mobiltelefon kan tømme batteriet på mindre enn en dag. Mobiltelefon batterier er oppladbare, men så er du i stand til å gjenvinne en batterilading hjemme, på kontoret eller i bilen. Selv lade en telefon fullt kan ta litt tid, trenger du ikke å vente på at telefonen skal avslutte lading før du kan bruke den.

Bruksanvisning

1 Sjekk din mobiltelefon for å sikre at det er ved hjelp av en offisiell batteriet fra telefonen produsenten. Tredjeparts rabatt batteriene kan overopphetes mens telefonen lades hvis du snakker på den samtidig.

2 Koble mobiltelefonen til en lader. De fleste telefoner kommer med en USB-kabel for lading via datamaskinen eller en strømadapter som plugges inn i en stikkontakt.

3 Slå på høyttaleren opsjon på telefonen, hvis mulig, deretter ringe eller motta samtaler som normalt. Med høyttaleren på, snakke på telefonen som den lader er tryggere. Dette er fordi du ikke vil holde telefonen hvis det skjer overopphetes.

4 Plukk opp telefonen og bruke den som normalt, hvis du ikke kan bruke høyttalerfunksjonen. Hold samtalene så kort som mulig. Hvis telefonen begynner å bli varmt, avslutte samtalen og sette telefonen ned.

Hint

  • Mobiltelefon batterier har eksplodert i sjeldne tilfeller. Ikke snakk i telefonen mens den lader med mindre det er nødvendig.