Hvordan bruke en mobiltelefon Locator å spore dine barn

På denne dagen og alder kan det være svært vanskelig å holde styr på barna våre. Barn har mer frihet enn noen gang før. Det er også flere farer for våre barn å forholde seg til enn noen gang før. Alt som vi kan gjøre som foreldre til å holde bedre styr på våre barn er en god ting. Følg disse instruksjonene for å lære hvordan du kan holde styr på barna med sine mobiltelefoner.

Bruksanvisning

1 Trinn en i å bruke en mobiltelefon locator tjenesten er å utstyre barnet med en GPS-aktivert mobiltelefon. I de fleste tilfeller vil det være behov for å være en smart telefon som er i stand til å ha programvare som lastes ned og installeres på den av brukeren. Noen mobiltelefon locator tjenester faktisk vil selge deg en mobiltelefon som er pre programmerte for dette formålet.

2 Trinn to hans to kontakt en mobiltelefon locator tjeneste og registrere deg for en månedlig mobiltelefon locator plan.

3 Trinn tre er å installere mobiltelefon locator tjenester spesiell programvare på ditt barns mobiltelefon.

4 Trinn fire er å teste systemet. Du gjør dette ved å skru mobilen av og deretter logge inn på mobiltelefonen locator nettstedet. Når du har angitt deg påloggingsinformasjon og passord, bør du være i stand til å få oversikt over ditt barns mobiltelefon på et kart på skjermen. Hvis barnet mobiltelefoner posisjon ikke vises på kartet, bør du ta kontakt med mobiltelefonen locator tjenester teknisk support avdeling for å finne ut hva som går galt.

Hint

  • Det bør bemerkes at mobiltelefonen lokalisering tjenesten vil kun fungere hvis telefonen er i en overbygd tjenesteområde. Hvis telefonen er ute av dekningsområdet, vil det ikke dukke opp på locator tjenesteleverandører programvare selv om den er slått på.