Hvordan bruke en lydopptaker for å ta opp fra Speaker Out

Hvordan bruke en lydopptaker for å ta opp fra Speaker Out


Ved hjelp av en lydopptaker for å spille inn fra "høyttalerutgang" er en lett oppgave, og krever kun bruk av en kabel og lydopptaker. Datamaskiner og stereoanlegg generelt har en "høyttalerutgang" port. På datamaskiner, er denne porten en 3,5 mm linje ut eller høyttaler ut. På stereoanlegg dette er i form av en hunn RCA port. Den type kabel er nødvendig for å lette opptaket er avhengig av kilde og opptakeren.

Bruksanvisning

1 Hvordan bruke en lydopptaker for å ta opp fra Speaker Out

En 3,5 mm jack er mindre enn RCA-innganger.

Bestem type kabel nødvendig. Hvis kilden opptaket kommer fra datamaskinen, og deretter en 3,5 mm kabel vil være nødvendig. Hvis det er fra en stereoforsterker eller mottaker, deretter en kabel med RCA-porter vil være nødvendig. Den lydopptaker vil også ha en inngang, enten en 3,5 mm inngang eller en RCA-inngang. Så kabelen som vil være nødvendig vil enten være en "3,5 mm til 3,5 mm", "RCA til RCA", "3,5 mm til RCA," eller "RCA til 3,5 mm." Uansett hvilken kabel er nødvendig, de er alle billig og kan kjøpes for mindre enn $ 5.

2 Kjøp den nødvendige kabelen. Nettsteder som amazon.com, monoprice.com og circuitcity.com alle tilbyr rimelige kabler. De er også tilgjengelig på butikker som Best Buy og Radio Shack.

3 Plugg den ene enden av kabelen inn i "høyttaler ut" og plugg den andre enden inn i lydopptak innspill. Trykk rekord på lydopptaker og trykk play på enheten er koblet til høyttaleren ut (datamaskin eller stereo). Rekord for et øyeblikk, stoppe opptaket og spille den tilbake for å sikre at nivåene er riktige. Hvis nivåene er lave, skru opp volumet på enheten er koblet til "stereo out" jack. Hvis volumet er for høyt, og forvrenger opptaket, så skru ned volumet på kildeenheten. Når dette er justert, signalet opp lydsporet og posten.