Hvordan bruke en Leica M8.2

Hvordan bruke en Leica M8.2


Den Lecia M8.2 er et digitalt rammesøkerkamera med forbedret firmware. Den originale Leica M8 ble utgitt i 2007. Den firmware oppgradering ekstra støtte som trengs for at kameraet skal bruke SDHC-kort opp til en kapasitet på 32 gigabyte og lagt til en "Auto-ISO" for å kameraets interne menyfunksjoner. Den M8.2 har en 10,3 megapiksel CCD (Charge Coupled Device) beskjæres sensor. Siden sensoren er mindre enn en 35mm negativ, fotografer må bruke en 1.33x brennvidde faktor til linser. En 50 mm linse med et filmkamera ville ha en tilsvarende brennvidde på 66.5mm.

Bruksanvisning

1 Installer en ny fersk oppladet batteri og et tomt minnekort i M8.2 og slå på kameraet ved å vri ringen som omgir utløseren på toppen av kameraet. Det er fire stillinger til for ring: "off", "S" for single-shot modus, "C" for kontinuerlig opptaksmodus, og liten klokke-lignende symbol som er kameraets selvutløser.

2 Roter større dial "A", og kameraet vil sette lukkerhastigheten for å matche blenderåpningen du velger på objektivet. Dette er den eneste automatisk eksponeringsmodus på kameraet. Når velgeren er satt til en bestemt lukkertid, er kameraet i manuell modus og eksponering justeres ved å vri på blenderringen på objektivet og endre lukkertid.

3 Hold kameraet til øyet og ser gjennom søkeren. Mens M8.2 er et digitalt kamera, er den bakre LCD-skjermen for anmeldelse bare. I sentrum av søkeren, vil du se et fokus patch. Denne oppdateringen har to lag til det; når motivet er i fokus, vil oppdateringen vises som en, og når motivet er ute av fokus, vil en ny patch vises med samme detalj synlig i første patch. Line opp disse to lapper opp og objektivet er i fokus. Dette er den eneste delen av søkeren som endres under fokusering.

4 Komponer bildet du er i ferd med å ta hjelp av "Bright-line" ledelinjer for objektivet du har festet. På bunnen av søkeren, vil du se LED-informasjon som viser lukkertid, eksponering, blits klar indikator og to små prikker, en for eksponering lås og en annen for eksponeringskompensasjon.

5 Trykk på utløseren når bildet er sammensatt og fokusert.