Hvordan bruke en K & amp; N Filter Cleaner på en Fram Airhog

K & N og Fram Air Hog er begge eksempler på moderne olje-bad luftfiltre som bruker en kombinasjon av olje og en plissert filter medium til å filtrere luften før den kommer inn i en motor inntak. Begge filtre må rengjøres og re-smøring for å utføre som utformet. Mens det er alltid best å bruke en produsentens produkter, kan du bruke K & N filter renere på en Fram Air Hog filter i en klemme. Unngå over-oljing filtermediet for enhver pris fordi for mye filter olje kan trekke inn i inntaket og skade luftmassesensor og andre sensitive motordeler.

Bruksanvisning

1 Fjern Air Hog luftfilter fra bilen nøye, følge den nøyaktige fremgangsmåten for din spesifikke år, merke og modell.

2 Trykk på Air Hog filteret forsiktig mot bakken for å banke alle løse rusk fra filtermediet. Spray Air Hog filter medium sjenerøst med K & N Filter olje fra K & N filter renere kit. La det tørke i 10 minutter.

3 Kjør vann fra en lavtrykks vannkilde gjennom Air Hog filter, fra den rene siden utover, å vaske bort rusk fra filtermediet. La Air Hog filteret lufttørke helt; Ikke bruk trykkluft eller noen form for varmekilde for å fremskynde tørkeprosessen.

4 Spray K & N luftfilter olje lett på den Air Hog filtermediet til du har dekket hele utsiden av filtermediet. Ikke over-olje. La det tørke i 10 minutter.

5 Sett på Air Hog luftfilter inn i bilen ved å reversere fjerning metode.