Hvordan bruke en Jack på Vans

Hvordan bruke en Jack på Vans


Ved hjelp av en jekk på varebiler kan være komplisert fordi varebiler er tung. En varebil må heves på et punkt hvor vekten ikke vil føre til at van å falle av jack eller forårsake noen strukturelle eller mekanisk skade. En god gulvkontakt vil gjøre denne oppgaven enklere ettersom det vil være mer enn passende for å støtte den ekstra vekt og størrelse i en varebil.

Bruksanvisning

1 Park van er på flat mark. Sett på parkeringsbremsen.

2 Plasser klosser bak hjulene på den motsatte enden av bilen du har tenkt å løfte. Hvis du løfter fronten av bilen, stapp bakhjulene, for eksempel.

3 Plasser en jekk under den fremre tverrbjelke hvis heve forfra. Den tverrbærer er en solid stålbjelke som gir støtte for rammen skinnen. Den tverrbærer går fra sjåføren til passasjersiden under motoren. Den tverrbærer tåler vekten av bilen. Hev jack ved å skyve håndtaket ned og dra opp til hjulene er av bakken.

4 Plassere jekken under differensial i den bakre hvis heve baksiden av bilen. Differensial er forbundet med den bakre aksel, og er rund i utseende. Hev jack ved å skyve håndtaket ned og dra opp til bakhjulene er utenfor bakken.

5 Senk van langsomt for å hindre at vekten av skiftende. Slippe van for fort vil skade støt eller dekkene. Dette kan være en kostbar reparasjon i fremtiden.

Hint

  • Vær forsiktig arbeider rundt en hevet kjøretøy.