Hvordan bruke en iPod Touch til å surfe på nettet

Hvordan bruke en iPod Touch til å surfe på nettet


I motsetning til andre iPod-modeller, er det iPod Touch en fullverdig mobil enhet med innebygd Wi-Fi og en nettleser for å surfe på Internett. IPod touch støtter de fleste av de samme applikasjonene som iPhone og er svært like i design. Dessverre, mangel på data-tilkobling på iPod touch betyr at du må være innenfor rekkevidden til et Wi-Fi-nettverk for å få tilgang til Internett.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Innstillinger" -ikonet på iPod touch startskjerm. Trykk på "Wi-Fi" og trykk på "ON / OFF" veksle til høyre for Wi-Fi til "ON" er uthevet for å aktivere Wi-Fi hvis du ikke allerede har. IPod skanner for trådløse nettverk og viser en liste over tilgjengelige nettverk. Trykk på et nettverksnavn for å koble til et bestemt nettverk. Skriv inn et passord eller WEP-nøkkel hvis du blir bedt om, og trykk deretter på «Bli med». Du må koble til et trådløst nettverk for å surfe på Internett

2 Trykk på "Home" knappen under berøringsskjermen for å gå tilbake til enhetens startskjermen. Trykk på "Safari" ikonet for å åpne nettleseren Safari.

3 Trykk på adressefeltet øverst i nettleservinduet for å angi en nettadresse. Bruk tastaturet på skjermen til å angi en adresse. Klikk på "Go" i nedre høyre hjørne på tastaturet for å besøke adressen.

4 Bruk fingrene til å navigere nettsider. Trykk linker til å klikke dem og bruke en finger for å bla. Sett to fingre på skjermen, og flytt dem utover for å zoome inn. Klem dem nærmere hverandre for å zoome inn.

5 Trykk den runde pilen ved siden av adresselinjen for å oppdatere sidene. Bruk "Forward" og "Tilbake" piler nederst i nettleservinduet for å flytte fremover eller bakover gjennom de sist besøkte nettsteder.

6 Trykk på ikonet direkte til høyre for pilene som ser ut som en boks med en pil poeng ut av det for å åpne en ekstra meny. Herfra kan du klikke "Legg til bokmerke" å bokmerke en nettside, "Legg til på Hjem-skjerm" for å lage en snarvei til området på startskjermen, "Mail Link til denne siden" til e-post nettstedet eller "Print".

7 Velg "Bokmerke" ikonet som ser ut som en åpen bok for å vise nett historie og bokmerker. Dette ikonet ser ut som en katalog eller bok.

8 Trykk på nettleservinduet ikonet nederst i høyre hjørne av Safari og sveipe til venstre eller høyre for å bytte mellom vinduer. Klikk "Ny side" for å åpne et nytt nettleservindu. Klikk på "X" i øverste venstre hjørne på vinduet for å lukke det. Velg "Ferdig" for å gå tilbake til hoved Safari skjermen.

9 Trykk på søkefeltet i øvre høyre hjørne av Safari, skriver en setning og velg "Søk" for å raskt utføre et søk på søkemotoren. Standard søkemotor er Google, men du kan endre dette til Yahoo eller Bing. Klikk på "Settings" ikonet på Hjem-skjermen, blar ned til "Safari" og trykk "søkemotor" for å endre denne innstillingen.

10 Trykk på Hjem-knappen når du er ferdig med å surfe på nettet for å gå tilbake til startskjermen.