Hvordan bruke en iPod Touch som en 4-spors opptaker

Hvordan bruke en iPod Touch som en 4-spors opptaker


Du har en musikalsk idé. Du ønsker å ta det opp på din iPod touch med en 4-spors opptaker app. For eksempel, du tenker på en sang som du ønsker å legge ned melodien først, og deretter du vil synge noen tekster på en andre spor. Senere, innser du at du vil legge backing vokal eller et instrument spor til sangen. IPod touch har ikke en innfødt evne til å ta opp flere spor av lyd, slik at du må laste ned en tredjeparts app.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Home" -knappen på iPod touch.

2 Trykk på "App Store" ikonet på startskjermen. Trykk "Søk", og skriv deretter inn et søkeord som "4-spors opptaker," og deretter på "Søk".

3 Klikk på navnet til en 4-spors opptak app fra søkeresultatene, for eksempel "AirLoop 4-Track Recorder", "Gigbaby" eller "Multi Track Song Recorder." Trykk på prisen, eller ordet "gratis" ved siden av navnet på den 4-spors opptak app. Trykk "Install" og deretter skriver du inn Apple-ID ved ledeteksten. De fire-spors opptak app nedlastinger til iPod touch.

4 Plugg den medfølgende øretelefonene til hodetelefonporten på nedre kant av iPod touch. Bruk øretelefoner slik at enheten ikke tar opp lyden av det første sporet gjennom den innebygde høyttaleren når du begynner å spille inn en andre spor.

5 Trykk på ikonet for 4-spors opptak app for å starte den.

6 Trykk på "Record" -knappen i første sporet for å starte innspilling av lyd via iPod touch innebygde mikrofonen. Trykk på "Stop" når du er ferdig med innspillingen i det sporet.

7 Dra opptakstiden glidebryteren til venstre for å gå tilbake til begynnelsen.

8 Trykk på "Record" -knappen i andre spor for å starte innspilling av lyd i den. Du vil høre lyden fra det første sporet spiller som du tar opp på den andre spor. Trykk på "Stop" når du er ferdig med innspilling av lyd for andre spor. Gjenta for spor tre og fire.

9 Trykk "Play" for å høre alle fire spor som spiller samtidig. Trykk på "Stille" eller "Av" knappen ved siden av et spor for å slå den mens du lytter til andre spor som spiller.