Hvordan bruke en iPod til å flytte musikk

Du kan bruke en iPod til å flytte musikk fra en datamaskin til en annen ved hjelp av flash-stasjonen inne i iPod som en flyttbar lagringsenhet. For å gjøre dette, må du først slå av automatiske oppdateringer på iPod for å hindre iTunes fra å overskrive filene dine når den synkroniserer. Deretter kan du kopiere musikk til iPod og deretter kopiere den fra iPod til en annen datamaskin. Denne metoden fungerer ikke med iPod Touch eller iPhone.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til datamaskinen. Vent til iTunes for å lansere og synkronisering med iPod.

2 Velg iPod-symbolet i "Enheter" på venstre side av iTunes-vinduet. Klikk "Summary" i smerte vindusrute.

3 Velg «Håndter musikk manuelt" ved å klikke på boksen. En pop-up vindu vil advare deg om at dette vil deaktivere automatiske oppdateringer. Klikk på "OK". Klikk deretter på "Apply".

4 Åpne Explorer og deretter navigere til iTunes Music-mappen. For å finne dette stedet, kan du klikke på "Edit" -menyen i iTunes. Klikk deretter på "Innstillinger", og "Advanced". Dette vil vise hvor iTunes holder musikkfiler på datamaskinen din.

5 Finn din iPod under "Enheter med flyttbare lagringsmedier." Deretter flytter iTunes Music-mappen i Utforsker på iPod-ikonet.

6 Løs ut iPod ved å klikke på utløserknappen ved siden av iPod-ikonet. Deretter kobler du iPod fra datamaskinen.

7 Koble iPod til en annen datamaskin.

8 Dobbeltklikk på iPod-ikonet under "Enheter med flyttbare lagringsmedier." Deretter flytter iTunes Music-mappen på datamaskinens skrivebord.

Hint

  • Du kan gjenopprette iPod normale innstillinger neste gang du kobler iPod til den første datamaskinen. Åpne iTunes og aktivere automatiske oppdateringer fra "Oversikt" i iPod-innstillingene.