Hvordan bruke en iPod på en annen PC uten å slette sanger

Hvordan bruke en iPod på en annen PC uten å slette sanger


IPod, som standard, synkroniserer når du kobler den til datamaskinen. Synkronisere til en ny PC betyr at du mister musikken på iPod. Musikken er fortsatt på den opprinnelige datamaskinen, men mangelen på kontroll over din iPod innhold kan være irriterende. Det er en rask løsning som setter din iPod i "manuell modus", som gir deg full kontroll over synkronisering innholdet selv uten å slette innholdet av din iPod. Dette gjør at du kan bruke en annen PC med din iPod, og husk at du må følge alle lover om opphavsrett når du gjør det.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til datamaskinen og åpne iTunes. En boks vil komme opp spørsmål om du ønsker å "Slett og synkronisere." Du må klikke på "Avbryt" for å unngå å miste innholdet.

2 Klikk på iPod-kallenavn i iTunes. Hvis du ikke har gitt det et kallenavn det vil ha standard navn (inneholder "iPod"). Tabs vises ovenfor; klikk "Summary".

3 Kryss av i boksen på oppsummeringssiden for «Håndter musikk manuelt." Klikk på "Apply" for å gjøre endringene trer i kraft.

4 Legg til musikk fra iTunes ved å dra musikk, spillelister, eller annet innhold til iPod-ikonet på venstre side. Du kan fortsette å legge til innhold, mens andre innholds laster. La iPod plugget inn mens sync ferdig.