Hvordan bruke en iPod i en Saab

En iPod gjør lytting til musikk i bilen en ryddig opplevelse, som det eliminerer behovet for flere CDer. Spille en iPod i en Saab kan gjøres på en rekke måter, avhengig av Saabs stereo konfigurasjon.

Bruksanvisning

1 Kjøp en kassett-tape adapter, hvis Saab har en kassettspiller. De vanligvis koster rundt $ 20. Sett kassetten enden av adapteren inn i Saabs stereo. Velg "Tape" på stereoanlegget. Plugg den andre enden av adapteren til iPod-hodetelefonkontakt, og trykk "Play" på iPod.

2 Kjøp en trådløs FM-sender. De kan også bli funnet for rundt $ 20, men kan koste så mye som $ 100, avhengig av funksjonene og merkevare. Koble senderen til iPod. Hvis det krever en likestrømskilde, kobler strømadapteren til lettere port. Søk etter en FM-radiostasjon med mye statisk. Tune senderen til samme stasjon, og trykk "Play" på iPod. Det vil sendes over FM bølgelengder, og spille på Saabs radio.

3 Kjøpe og installere en ekstra kabel inngang. Med mindre du har god kunnskap om hvordan å gjøre modifikasjoner på din Saabs stereo, bør dette gjøres av en profesjonell. Mange bilstereospesialister tilbyr gratis installasjon med et kjøp av denne typen. En hjelpe kabel vil bli koblet inn i baksiden av stereo og kjøre inn i cockpiten på Saab. Du kan koble den til iPod-hodetelefonkontakt som helst du ønsker å lytte.