Hvordan bruke en iPhone til å kjøpe konsertbilletter

En av de beste tingene med å eie en iPhone er å ha tilgang til Internett og tilkoblings det gir, spesielt når vi leter etter konsertbilletter. Når du søker etter konsertbilletter på en iPhone, en av de ledende og mest anmeldt apps å finne konsertbilletter over hele verden er Ticketstub.com.

Bruksanvisning

Last ned Ticket Stub App på iTunes

1 Koble iPhone til en datamaskin med iTunes installert. Du kan bruke en USB-kabel eller Bluetooth, hvis det er tilgjengelig.

2 Gå til http://www.ticketstub.com og klikk på "Attention iPhone og iTouch brukere" KLIKK HER tekst. Dette vil ta deg til en gratis nedlasting av billetten Stub programmet i iTunes Store.

3 Installer Ticket Stub app på din iPhone ved å velge å kjøre programmet etter at den laster ned.

4 Åpne programmet og søke etter billetter etter konserten navn, sted eller band. Det er lett å søke bredt ved å skrive inn din by og stat (hvis du er i USA), eller ved å skrive inn navnet på utøveren eller band og byen og staten.

Last ned Ticket Stub App i iPhone App Store

5 Klikk på iPhone App Store-ikonet på iPhone og velg søkefunksjonen. Marker søkefeltet, skriv inn Ticket Stub og velg Enter for å søke.

6 Last ned og installere gratis Ticket Stub app på din iPhone. Hvis riktig installert, bør det nå være en Ticket Stub-ikonet på din iPhone ikon sider.

7 Åpne Ticket Stub app og søke etter billetter som i trinn 4 ovenfor.

Hint

  • Alltid være forsiktig med å bruke et kredittkort eller debetkort for online kjøp. Ved hjelp av PayPal eller andre sikre online pengeoverføring verktøyet er en god måte å bruke nettet og app innkjøp programmer uten så mye risiko.