Hvordan bruke en iPhone som modem for en Mac

Hvordan bruke en iPhone som modem for en Mac


Med begynnelsen av iPhone 4 sin programvare, kan du aktivere en funksjon som gjør telefonen til en "hotspot", eller en enhet som gjør sin egen Internett-tilkobling til et trådløst signal til flere enheter. Du må først kontakte mobilleverandøren din for å sette opp denne funksjonen på din konto; så kan du slå på funksjonen i "Innstillinger" app på telefonen. Når den er satt opp, kan du ha din Mac koble til din iPhone signal.

Bruksanvisning

1 Aktivere funksjonen på din mobil operatør konto ved å ringe kundeservice eller tilgang til kontoen din på nettet. Avhengig av dataabonnement, kan dette legge en månedlig avgift på regningen din.

2 Gå til din iPhone startskjermen og trykk på "Innstillinger". Deretter trykker du på "Generelt", "Network" og "Personal Hotspot".

3 Skyv bryteren til "On" ved å sveipe den med fingeren.

4 Trykk "passord" hvis du ønsker å endre passordet levert av operatøren din. Passordet må være minst åtte tegn.

5 Klikk på «Systemvalg» på Mac, og deretter "Network". Velg din iPhone hotspot fra rullegardinmenyen ved siden av "Network Name". Skriv inn passordet i dialogboksen som vises.

6 Åpne nettleseren når du ser barene lyse opp på flyplassen symbol i øvre høyre hjørne av skjermen i nærheten av batterilevetid og tid.