Hvordan bruke en Innovage Mini Digital Camera

Hvordan bruke en Innovage Mini Digital Camera


Innovage er en produsent av billige digitalkameraer. Disse kameraene er lette og kan festes til nøkkelringer. På grunn av sin størrelse, kameraene er ikke utrolig holdbar, men du er garantert å ha alltid et kamera for hånden. Det digitale kameraet ikke kommer med mange funksjoner, annet enn evnen til å ta enkle bilder gjennom digital linse.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Power" knappen på baksiden av det digitale kameraet. En liten LCD-skjermen på kameraet lyser, viser det som er sett gjennom kameralinsen.

2 Trykk på "Capture" -knappen på det digitale kameraet. Dette registrerer innholdet på et innebygd minne-enhet. Det er ingen zoom eller andre alternativer tilgjengelig på kameraet.

3 Sett driver installasjons CD i datamaskinen du ønsker å laste opp bilder til. Sjåføren er nødvendig for at datamaskinen skal lese kameraet. Når satt inn, vises en driver installasjonsveiviseren på skjermen. Følg korte instruksjonene for å fullføre installasjonen.

4 Start datamaskinen, og sett inn USB-kabelen inn i USB-porten på det digitale kameraet. Plugg den motsatte enden av kabelen inn i en USB-port på datamaskinen.

5 Klikk "Start" (Min) "datamaskin" og dobbeltklikk på den flyttbare enheten ikonet. Det vises et vindu med alle bildene som er lagret på Innovage mini digitalkamera. Klikk-og-dra bildene til datamaskinen (kopiere filene til hvilket som helst sted, alt fra skrivebordet til et bestemt bildemappen.) Når filene er ferdig kopiert høyreklikke på bildene og velg "Slett" for å fjerne bildene fra kameraet."

6 Lukk ut den flyttbare enheten vinduet, høyreklikker du på ikonet og velg "Løs ut." Når ikonet forsvinner fra visningen koble den Innovage mini digitale kameraet fra datamaskinen.