Hvordan bruke en Infant nakkestøtte

Hvordan bruke en Infant nakkestøtte


Babyer hoder er ganske stor og tung, og halsen har ikke styrke til å støtte dem, så hodestøtter er perfekt for bilseter å holde hodet fra lute på sine skuldre. Du kan også bruke en annen type nakkestøtte i sengen eller vuggen for å hindre plagiocephaly, en tilstand der barnet får et flatt hode fra å sove i samme posisjon hver kveld. Denne tilstanden har blitt mer vanlig siden helsepersonell begynt å anbefale at spedbarn sove på ryggen for å hindre Sudden Infant Death Syndrome (SIDS).

Bruksanvisning

Car Seat Nakkestøtte

1 Fjern skulderstroppene på bilsetet. Dette vil variere for hver type bilsete. Du må ta bilsetet ut av bilen og snu den opp ned for å se hvordan stroppene er sikret. Pass på at du husker hvordan stroppene fungerer slik at du enkelt kan feste dem igjen senere.

2 Mate stroppene gjennom sporene på nakkestøtten i riktig høyde for barnet ditt. For en nyfødt, vil dette være på det laveste spilleautomater. Flytt dem opp etter hvert som barnet vokser. Skulderstropper bør alltid hvile like over barnets skuldre.

3 Sett skulderstroppene gjennom bilsete og fest dem under. Sørg for at du har sikret dem tett; de bør ikke bevege seg når du trekker på dem. Du må kanskje se i bruksanvisningen for din bil sete hvis du har problemer med montering dem.

Nakkestøtte for plagiocephaly

4 Kjøp en nakkestøtte utviklet spesielt for å forebygge eller behandle flat-head syndrom. Disse hodestøtter, laget av minne skum med en vaskbart trekk, bør brukes i en barneseng. De har et hull i midten hvor babyens hode sitter.

5 Plasser hodestøtten i babyens barneseng og sette babyens hode på den, slik at hodet hviler komfortabelt. Hodet må ikke bøyes i alle retninger; han skal se ut som han ville i sengen sin uten nakkestøtte.

6 Bruk hodestøtten når barnet sover og fortsette å bruke den før hun er fire måneder gammel, eller har lært å rulle over på egen hånd. Når hun begynner å rulle over, vil hun skal sove en rekke stillinger og risikoen for en flat-head syndrom er over.