Hvordan bruke en GPS til Plot Borders

Hvordan bruke en GPS til Plot Borders


Global Positioning System (GPS) bruker orbital satellitter til å bestemme plasseringen av en enhet. I de senere årene har GPS-funksjonalitet er inkludert i håndholdte enheter og mobiltelefoner. Ved tilkobling til flere satellitter, er anordningen i stand til å beregne signalene og beregne en estimert posisjon. Siden beregningene er gjort ved hjelp av en kombinasjon av signaler og krever minst tre satellitter, flere satellittsignaler og riktig synlighet vil gi en mer nøyaktig plassering i opp til 10 meter.

Bruksanvisning

1 Pass på at GPS-enheten er oppdatert med de nyeste firmware og satellittdata ved å besøke selskapets hjemmeside og installere nødvendige oppdateringer.

2 Flytt til en kjent grensen landemerke.

3 Slå på GPS-enheten. Vent til enheten for å finne et signal og øker nøyaktigheten. En god nøyaktighet er innenfor 10 meter.

4 Finn GPS lengde- og breddegrad på GPS-enheten. Dette vil avhenge av merke og modell av enheten, så se i bruksanvisningen. Skriv ned koordinatene. Noen GPS har forhåndsinstallert programvare for å lagre en liste med koordinater.

5 Bestem hvor mange skritt å ta mellom målingene. Et lavere antall trinn vil gi flere punkter og større nøyaktighet, men kan avhenge av personlige behov og tid.

6 Walk the omkretsen av området og registrere GPS-koordinater. Ta flere målinger ved kjente landemerker grense som steinblokker, trær eller hjørner.

7 Plott koordinatene på et papirkart eller med et program som Google Maps eller GPS Visualizer. Noen GPS-enheter er buntet med plotting programvare og kan automatisk lese koordinere data som er lagret på enheten.

Hint

  • GPS-signalene er avhengig av satellitt synlighet. GPS-enheter fungerer best i områder med direkte utsikt til himmelen. Bedre signaler gi større plassering nøyaktighet.
  • Denne metoden gir en grov estimering av grense steder. For en mer nøyaktig tomt, kan du kontakte lokale myndigheter undersøkelsen og konsultere land poster som inneholder grensen informasjonen.
  • Hvis plotte grensen av en stor eller villmark område av landet, utarbeide nødvendige sikkerhet forsyninger før du starter målingene.