Hvordan bruke en GPS Child Locator

Hvordan bruke en GPS Child Locator


GPS (Global Positioning System) barn locator enheter er en gudegave for foreldre. Disse praktiske enhetene kommer så liten som på størrelse med en knapp til størrelsen av en klokke. Barne locator er ineffektive hvis både foreldre og barnet ikke vet hvordan du skal bruke enheten. Her er noen generelle retningslinjer for bruk av GPS barnet locator.

Bruksanvisning

1 Lær det grunnleggende om hvordan GPS finner barnet ditt. De fleste GPS barnet locator systemer fungerer på en av to måter. Plasseringen av barnet ditt kan nås via en datamaskin eller ved å ringe en GPS-tjenesten, i likhet med OnStar.

2 Bruk GPS barnet locator telefoner. Barne locator som Wherifone har GPS sporing samt mobiltelefon evne. Du kan lagre opptil 20 telefonnumre og de første 3 er tilgjengelig med et trykk på en enkelt knapp, gjør disse telefonene enkel å bruke for yngre barn.

3 Lær barna hvordan du bruker enheten. Hvis et barn blir borte eller redd, han kan få tilgang til nødetatene ved å trykke på 2 knapper. Hvis GPS barnet locator er utstyrt med mobiltelefon bruk, barnet presser en av nødtelefon knappene på locator.

4 Forstå grensene for GPS barnet locator. Grensen på avstand en enhet effektivt kan finne barnet ditt er avhengig av modell. Noen locator vil arbeide opp til 600 fot, mens andre dyrere modeller kan spore barnet omtrent hvor som helst.

Hint

  • Bruk en markør som tilbyr sanntids sporing evne. Ved hjelp av real-time for å spore barnet sikrer nøyaktigheten av barnets posisjon og hjelper deg eller nødetatene finne barnet ditt raskere.
  • Les funksjonene på GPS barnet locator før du kjøper den. Noen locator fungerer ikke i å flytte biler og andre vil jobbe bare opp til et par føtter.
  • Vær oppmerksom på at enkelte GPS barnet locator ikke fungerer i tett skogkledde områder eller tre ramme hus og bygninger.