Hvordan bruke en Garmin Nuvi 200

Hvordan bruke en Garmin Nuvi 200


Den Nuvi 200 er en bil GPS-enhet produsert av Garmin. Nuvi 200 gir sjåfører med steg-for-steg veibeskrivelse til deres plassering. Nuvi 200 inneholder et kart som viser sjåførene deres nåværende posisjon og retning. Severdigheter inkludert restauranter, kjøpesentre og bensinstasjoner kan bli funnet med et enkelt søk på Nuvi 200.

Bruksanvisning

1 Slå på Garmin Nuvi 200 ved å skyve av / på-bryteren på toppen høyre hjørne av GPS. Vent til advarsel skjermen for å forsvinne. Bruke alternativer på LCD-skjermen, valgte heller å ha GPS vise posisjonen din, få veibeskrivelser eller finne lokale attraksjoner. Trykk på kartet for å se hvor du befinner deg. Trykk på "Hvor skal" boksen og "adresse" for å legge inn et reisemål. Velg "Severdigheter" for å finne lokale attraksjoner innen en nærhet.

2 Trykk på "Spell Name" boksen for å søke etter et punkt av interesse i området. Trykk "Food", "Fuel", "Transit", "Lodging", "Shopping", "Bank / ATM" eller "parkering" for å oppsøke din severdighet etter kategori. Velg ønsket punkt av interesse, og trykk på "GO!" eske.

3 Endre stat, land eller område i "Adresse" feltet mens erklære et bestemt reisemål til GPS. Trykk "Stav sted" og skriv inn navnet på byen eller Postnummer for din destinasjon. Finn den tilsvarende plasseringen i søket resultatfeltet. Tast inn nummeret til adressen og trykk på "Ferdig". Skriv inn gatenavnet og trykk på "Ferdig". Velg riktig gatenavn fra søkeresultat feltet og trykk "Ferdig". GPS vil begynne å henvise deg til ruten.

4 Angi en hjemmeposisjon ved å trykke "Hvor skal du ?," "Favoritter" og "Go Home." Velg "Skriv inn adresse", "Use Your Location" eller "som nylig er funnet" alternativer å ha GPS sette hjemmeadressen. Bare valgte alternativet "Use Your Location" hvis du er på ditt hjem. Naviger til din hjemmeadresse, for nå på, ved å trykke "Hvor skal du?", "Favoritter" og "Go Home."

5 Referer til små ikoner på LCD-skjermen for å sjekke Nuvi 200 nåværende tilstand. Linjene på øverste venstre hjørne av skjermen representerer Nuvi 200 er satellittstyrke. Batterilevetiden indikatoren er på høyre side av LCD-skjermen. GPS-innstillingene kan slås ved å trykke på skiftenøkkel i nederste høyre hjørne av skjermen. Til høyre for ikonet innstillinger, er det en volumkontroll ikon.