Hvordan bruke en Fuji FinePix kamera

Dette kameraet ser profesjonelt og har en behagelig følelse for fotografen. Fuji FinePix kameraet er en kvalitet digitalt kamera som gjør at en erfaren fotograf for å få levende bilder av ellers normale ting. Det er lett nok å bruke for begynnelsen amatør å avansere sine ferdigheter med stil. Uansett hva ditt ferdighetsnivå, fungerer Fuji FinePix Kamera vel fordi mer utsatt detaljer og manuell kontroll er tilgjengelig. Dette er virkelig det beste fra begge verdener.

Bruksanvisning

1 Finn strømknappen for å slå av Fuji FinePix kameraet. Det er på toppanelet mellom utløserknappen og modusvelgeren. Hvis du støter på problemer med å skru på strømmen, være sikker på at batteriene er ladet.

2 Spill med Fuji FinePix kamera for å lære hva triks å bruke. Det er fire forhåndsinnstilte moduser samt en filmmodus. Ved hjelp av noen av disse format modusene vil gi deg muligheten til å lære fra de innebygde alternativer.

3 Skifte modus fra posten til avspilling. På denne måten kan du se bildene. Hvis du føler at du trenger å gjøre noe litt annerledes til et skudd, bytte tilbake til opptaksmodus. Nå holder du nede eksponeringskompensasjon knappen mens du trykker på pilene for å lage korte stopp intervaller. Du kan fortsette dette til pluss eller minus to stopp.

4 Juster kvalitet og fargekontrast lett med dette kameraet. Hvis du har brukt andre digitale kameraer før, vil du bli kjent med terminologien som brukes i Fuji FinePix kameramenyene.

5 Bruk lukkermodusknappen for å fokusere bildet. Trykk lukkerknappen halvveis ned til du hører en kort lyd som varsler deg om at fokuset er satt.

6 Gjør deg kjent med de ulike modusene er oppført på modusvelgeren. Bruk "Auto" for å aktivere funksjonene kameraet mener du trenger å bruke. Dette er pek-og-skyt fotografen høyre hånd funksjon. "Manuell" lar total kontroll over eksponering, blenderåpning og lukkerhastighet.

7 Få ISO innstillingene du trenger. Disse varierer i henhold til lysnivået. Kameraet kaller opp den siste ISO-verdien som brukes av kameraet. "Night" foretrekker lave lukkerhastigheter. "Sports" favoriserer raskere lukkerhastigheter (som navnet antyder). "Landskap" holder blitsen mens "portrett" myker skudd for å gi mindre hardhet til bilder der mennesker er inkludert.

Hint

  • Bruksanvisningen er klar og konsis - et flott sted å gå med spørsmål om hvordan kameraet fungerer.