Hvordan bruke en Easy Out

Hvordan bruke en Easy Out


Det er svært få ting mer frustrerende for mekanikere enn å bryte av en bolt mens du er omtrent ferdig med å reparere bilen din. Det er ingen enkel metode for å trekke ut en ødelagt eller på annen måte fast bolt. Den lett ut er en bolt utvinning verktøy som kan brukes til å bore ned i den ødelagte metall og tilbake det ut langsomt. Det krever tålmodighet og litt praksis å bruke en.

Bruksanvisning

1 Bore et lite hull i midten av den brukne bolt. Det er svært viktig at du ikke bore utenfor sentrum. Størrelsen av boret er bestemt av størrelsen på bolten man tar ut. De fleste Easy Out kits er utstyrt med herdet borekroner. Les bruksanvisningen som følger med kit og bruke drill den forteller deg å bruke. Bore ned i bolten et par millimeter, og så stoppe.

2 Spray noen gjennomtrengende olje inn i hullet. Denne kjøler av metallet mens man borer resten av hullet.

3 Bor hullet noen flere millimeter. Velg den største størrelsen Easy Out som passer i hullet. Skyv verktøyet inn i hullet og trykk på toppen av det med en hammer for å hjelpe tråder grep.

4 Vri Easy Out sakte for å avgjøre om den er bindende nok til å slå bolten. Hvis det ikke er bindende, bore ned litt lenger.

5 Trykk på toppen av Easy Out igjen med en hammer og vri den. Når bolten begynner å snu, vri bolten ut som om den hadde et hode på den.