Hvordan bruke en DVD Karaoke Machine

For å bruke en DVD karaoke maskin, vil du trenger for å integrere det inn i ditt eksisterende hjemmeunderholdningssystemet. Du vil også trenge spesielle karaoke-CDer eller DVDer til å spille på maskinen din.

Bruksanvisning

Koble til DVD Karaoke Player til din TV

1 Velg blant de tilgjengelige tilkoblinger for å hekte din DVD karaoke-spilleren til TV-en din. Koble karaoke spilleren med den medfølgende analog audio / video inngang / utgangskontaktene på eldre TV-apparater.

2 Bruk koaksial kabel lydforbindelsene som fulgte med DVD karaoke spiller for å koble til TV-ens lydsystem. Dette alternativet kan også brukes ved tilkobling via TV-kabel. Vanligvis, kabel-TV tilkoblinger tillate for to eller flere enheter.

3 Hook opp video utgang fra DVD karaokemaskin til TVen. Bruk de røde, gule og hvite kontakter som kommer med DVD-spiller. Bare plugg hver kontakt til riktig farget "video in" steder på din TV. Dette vil tillate DVD-spilleren til å sende bilder til TV-skjermen.

Juster Din DVD Karaoke Spillerens setttings

4 Slå på både TV og DVD-spiller slik at du kan prøve ut forskjellige systeminnstillinger. Dette er også en god tid for å sikre at du har koblet DVD-spilleren til TV-en og gjøre nødvendige justeringer.

5 Still inn mikrofonvolumet. Sett inn en DVD i spilleren og trykker på "play" -knappen. Når sangen begynner, prøve å synge inn i mikrofonen for å se hvor høyt stemmen din er i forhold til musikken. Juster mikrofonvolumet til du har en ganske lik balanse mellom stemmen din og bakgrunnsmusikk.

6 Velg stemmeeffekter. De fleste DVD karaoke spillere lar deg legge til effekter som ekko og forsinkelse til din sang. Prøv ut disse innstillingene ved å justere rattet (eller ved hjelp av fjernkontrollen) mens du synger.

7 Bruk fjernkontrollen til å slå på foreldre blokkering av visse sanger. På de fleste DVD karaoke spillere, du bare gå til innstillingsmenyen og lage et passord som må angis for visse sanger å spille. Å gjøre dette kan du la barna leke karaoke uten å bekymre upassende tekster.

Hint

  • Koble DVD karaoke spiller et overspenningsvern strømskinne i stedet inn i en stikkontakt. Forgrenere beskytte elektronikken ved å stoppe overspenning fra å nå ditt utstyr. Vær sikker på at det er et overspenningsvern i stedet for bare en stikkontakt multiplikator.