Hvordan bruke en CD-spiller med en gammel CD-ROM-stasjon og en Power Supply

Hvordan bruke en CD-spiller med en gammel CD-ROM-stasjon og en Power Supply


En fordel med CD-plate formatet er at den grunnleggende mekanismen er den samme enten det er en CD-spiller som blir brukt i en hjemmekino eller en CD-ROM-stasjonen er koblet til en datamaskin. Du kan lytte til CD-er på en gammel CD-ROM-stasjon uten en datamaskin når stasjonen er endret. Modifikasjonen ikke krever elektronisk dyktighet, selv om du trenger å pakke noen elektriske ledninger sammen. Du trenger noen deler fra en jernvarehandel og et par bærbare stereohøyttalere til å endre CD-ROM-stasjonen.

Bruksanvisning

1 Sett avis ned på en arbeidsflate. Sett CD-ROM-stasjonen ned på avisen. Legg strømforsyningen ned på avisen.

2 Klipp av den grønne ledningen fra den lille firkanten hvite kontakten på strømforsyningen ved hjelp av wire cutters.

3 Skjær av den sorte ledningen som ligger nærmest den grønne ledningen fra den lille firkanten hvite kontakten på strømforsyningen ved hjelp av wire cutters.

4 Kle av 1/2 tomme av isolasjon fra de grønne og svarte ledningene ved hjelp av linjal for å måle ledninger og wire strippere til å kle isolasjonen ut av ledningene.

5 Kle av 1/2 tomme av isolasjon fra de svarte og røde ledninger festet til vippebryter ved hjelp av linjal for å måle ledninger og wire strippere til å kle isolasjonen ut av ledningene.

6 Pakk den sorte ledningen fra vippebryter rundt den sorte ledningen fra den lille firkanten hvite kontakten på strømforsyningen. Pakk elektriker tape rundt ledningene.

7 Pakk den røde ledningen fra vippebryter rundt den grønne ledningen fra den lille firkanten hvite kontakten på strømforsyningen. Pakk elektriker tape rundt ledningene.

8 Sett den lille firkanten hvite kontakten til strømkontakten på baksiden av CD-ROM-stasjonen. Sett støpselet på strømforsyningen inn i en stikkontakt for strøm.

9 Plasser de bærbare stereohøyttalere ved siden av CD-ROM-stasjonen, med en høyttaler på hver side.

10 Plugg den ene enden av minijack-til-minijack lydkabelen inn i lydutgangen på baksiden av CD-ROM-stasjonen. Plugg den andre enden av mini-jack-til-mini-jack lydkabel til lydinngangen som er på en av de to bærbare stereohøyttalere.

11 Trykk på "På" bryteren som er på en av de to bærbare stereohøyttalere. Vend vippebryteren for å gi CD-ROM-stasjonen med strøm.

12 Trykk på "Eject" -knappen på CD-ROM-stasjonen for å løse ut CD-skuffen. Plasser en CD-musikk-plate på plateskuffen.

1. 3 Trykk på "Eject" knappen igjen for å lukke plateskuffen. Lytt til lyden fra CD-musikk-plate som det spiller i den gamle CD-ROM-stasjonen og høres kommer ut av de bærbare stereohøyttalere.

Hint

  • Du kan gjøre lydkabel med to lydinnganger stedet for en mini-jack hvis du ønsker å spille den på hjemmekinoen sin forsterker.
  • Feilaktig kabling CD-ROM til lydkabelen kan forårsake kortslutning i ledningene.