Hvordan bruke en Canon EOS Rebel XT

Digital SLR-kameraer leveres med en rekke funksjoner som lar deg tilpasse bilder og få det perfekte bildet. Med alle disse alternativene, bare komme i gang kan virke komplisert, men du trenger ikke å vite mye om ins og outs av SLR å begynne å ta bilder. Canon EOS Rebel XT er et godt valg for et digitalt speilreflekskamera for de som ønsker å fange høy kvalitet bilder uten å bruke en formue.

Bruksanvisning

1 Sett inn batteriet, sett objektivet og sett inn minnekortet. Alle disse komponentene vil komme separat og du må ha hver riktig installert for at kameraet skal fungere. Batteridekselet og spor for minnekort er tydelig merket, og det er fargede guider på kamerahuset for å feste linsen. Bare stille opp fargemerke på kroppen med den samme fargemerke på objektivet og vri på plass.

2 Slå på kameraet. Bryteren er i øverste høyre side av kameraet og er tydelig merket med 'On "og" Off ". LCD-skjermen skal komme videre.

3 Still inn fokusmodus til AF. Bryteren er på forsiden av kameraet, på ringen like bak linsen. Dette vil stille inn kameraet til automatisk fokus.

4 Still inn modusvelgeren på «Full Auto». Modusvelgeren er hjulet rett ved siden av og på bryteren på toppen av kameraet. The 'Full Auto-innstillingen er utpekt av et rektangel symbol. Dette vil tillate at kameraet automatisk sette alle nødvendige innstillinger, inkludert f-stop og lukkerhastighet. I "Full Auto-modus, vil blitsen også komme opp automatisk i dårlig lys. For å slå av blitsen, slå modusvelgeren til lyn med en linje gjennom den. Mer avanserte fotografer kan velge å stille inn kameraet på Manuell og endre alle disse innstillingene selv. I så fall kan lukkerhastigheten settes ved hjelp av tall rett bak utløserknappen, kan det f-stop settes ved å holde nede 'AV +/- knappen i øvre høyre side av LCD-skjermen mens du slår den samme slå. Blitsen vil ikke automatisk dukke opp i "Manuell" -modus. Hvis du ønsker å bruke blitsen, trykk på belysning bolt-knappen på venstre side av fronten av kameraet.

5 Fokusere på motivet. Se gjennom søkeren på kameraet og ramme inn bildet. Trykk lukkerknappen halvveis ned. Utløserknappen er plassert øverst til høyre på kameraet helt foran. Din skudd skal komme i fokus.

6 Ta fotografiet. Trykk lukkerknappen helt ned for å ta bildet.

Hint

  • Ikke glem å bestille et minnekort. Kameraet kommer ikke med en, men du trenger det for å ta photos.Review bildene på minnekortet ved hjelp av "Play" knappen på kameraet. Det er plassert på nedre høyre side av søkeren, og er utpekt av en solid pil symbol.