Hvordan bruke en Canon Eos Rebel G

Canon EOS Rebel G er et avansert 35mm filmkamera, designet for fotografen som ønsker utseendet på film med bjeller og fløyter av den digitale tidsalder. The Rebel G er lik andre Canon digitale og film kameraer og blander de to verdener i en lett å forstå og lett å bruke veien.

Bruksanvisning

Laster Film

1 Slå på kameraet ved å vri kontrollknappen (plassert øverst til venstre side av kameraet) slik at det hvite hash mark ikke lenger peker på den røde "L."

2 Åpne kameraet tilbake ved frigjøring av utløserknappen på venstre side av kameraet. Ryggen skal våren fremover, og du vil se en plass for filmen å sette inne. Sørg for at området er fritt for rusk, og legge merke til den lille oransje mark nær bunnen av høyre spolen.

3 Plasser filmboks inne i halvsirkelformet innrykk i kamerahuset. Vær sikker på at den runde plastknotten, som er funnet på en av endene av filmboks, peker ned i kamerahuset. Dette gjør at filmen leder (den utstående flik av ueksponerte film) for å lett gli ut av beholderen.

4 Trekke filmen ut fra beholderen, slik at spissen av lederen når den tidligere nevnte oransje tegnet ved høyre spolen. Sørg for at filmen er flush og selv for å unngå folding eller rive når filmen fremskritt.

5 Lukke kameraet tilbake og sjekke displayet for å sørge for at filmen er å lese skikkelig og har avansert automatisk til den første rammen.

Sette på et objektiv

6 Hold kameraet i hånden vendt bort fra kroppen din, og velge ønsket linse. Slipp ut objektivet tilbake, og holde objektivet parallelt med bakken (vinkelrett på kamerahuset).

7 En liten rød prikk kan bli funnet på utsiden av linsen; rotere prikk til klokken 12 posisjon og line den opp med den røde prikken funnet på kamerahuset. Skyv linse i fronten av objektivfatningen, og vri den med klokken rundt 30 grader til du føler og hører at den låses på plass.

8 Test objektivet for å sørge for at den er godt festet. Ta av linsedekselet, og forberede seg til å skyte.

Ta et bilde

9 Når film og kamera er forberedt, må du stille inn eksponering. Eksponering er satt ved å vri på bryteren (den som ble vridd tidligere for å slå på kameraet) til den innstillingen du foretrekker.

10 Velg mellom seks automatiske eksponeringsinnstillinger, som avgjør blenderåpning og lukkerhastighet automatisk, eller mellom de seks brukerdefinerte og manuell eksponeringsinnstillinger, som lar deg sette dine egne preferanser. Eksperimenter ved å teste ut alle alternativene for å finne innstillingene du liker best.

11 Når du har justert kamerainnstillingene, trykker på utløserknappen, som er plassert på øvre høyre side av kameraet, halvveis. Dette vil automatisk fokusere rammen og justere automatisk lysmåler.

12 Se gjennom søkeren til utsnittet som ønsket. Når du er fornøyd med å komponere bildet, trykker du utløserknappen helt å knipse et bilde og forevige motivet.

Hint

  • Canon EOS Rebel G kommer med mange funksjoner som kan justeres til dine spesifikasjoner. Fotografier kan tas i svart-hvitt eller sepia toner, for eksempel. Ha det gøy og eksperimentere med kameraet for å finne ut alt den kan gjøre.
  • Vær forsiktig med å laste eller losse film i direkte sollys, da dette kan føre til at ueksponert film for tåke eller falme. Likeledes, være forsiktig med å berøre den interne driften av kameraet, slik som lukker gardiner eller bakken glass, da dette også vil føre til uskarphet eller dugg.
  • På grunn av måten filmen er lastet inn (det er viklet fullstendig rundt opptaksspole og tilbake inn i beholderen med en gang, i motsetning til omvikling på en gang ved slutten av en rull), kan det være svært vanskelig å spole tilbake bare en del av filmen for bruk i et annet kamera eller for dobbel-eksponeringsteknikker, hvis det er ønskelig.