Hvordan bruke en Canon Eos 350D

Canon EOS 350D (også kjent som Canon Rebel XT) designet for bruk av profesjonelle fotografer og seriøse amatører. EOS 350D er utstyrt med 8,2 megapiksler kamera oppløsning, en maksimal oppløsning på 1728 x 1152, et feste for utskiftbare objektiver, ISO-hastigheter mellom 100 og 1600, en 1,8 tommers LCD-skjerm og en åpning rekke f3.5 / f5 0,6. Selv om EOS 350D har en rekke brukerdefinerbare innstillinger, kan du la mange av kameraets innstillinger på automatisk og likevel ta attraktive bilder; Dette anbefales for førstegangsbrukere.

Bruksanvisning

1 Finn batteridekselet på undersiden av kameraet, under håndtaket. Skyv døren klinke til "Open" posisjon. Åpne døren og sett batterimodulen inn i batteribrønnen. Lukk batteridekselet.

2 Fjern begge lens caps fra kameralinsen. Rett bak kameralinsen med kameraets objektivfestet; Sett objektivet. Hvis du bruker en "EF" objektiv, justere markeringen på baksiden av kameralinsen med den røde prikken over objektivfatningen; hvis du bruker en "EF-S" objektiv, justere merking med den hvite prikken. Finn fokusmodusbryteren på kameralinsen; setter bryteren "AF" (auto-fokus).

3 Finn dekselet CF-kort på siden av kameraet; skyver dekselet åpent og sett inn CF-kortet inn i sporet, med kortets etiketten mot baksiden av kameraet. Lukk dekselet og skyv den tilbake i en låst posisjon.

4 Undersøk modushjulet på toppen av kameraet. Skyv strømbryteren ved siden av skiven til "ON" posisjon. Still inn modusvelgeren på den rektangulære ikonet; dette setter kameraet til "full auto" -modus.

5 Hold kameraet med en hånd på den håndgrepet og den andre støtte vekten av linsen. Løft kameraet til ansiktet ditt og undersøke LCD-skjerm for å få en forhåndsvisning av bildet. Albuen inn i kroppen din og spre bena fra hverandre, en litt foran den andre, Dette vil øke kameraets stabilitet.

6 Påfør lett trykk på utløserknappen og vente på sin autofokus prosess for å fullføre. Trykk på knappen helt ned til slutt å ta bildet. Undersøk LCD-skjerm for å vurdere bildet.

Hint

  • Kameraet er designet for bruk med en modell "NB-2LH" batteripakken; ikke forsøk å erstatte en annen type battery.There er en tilgang lys ligger nær nedre høyre hjørne på kameraets LCD-skjerm; Denne lampen blinker når data blir skrevet til minnekortet. Ikke ta ut minnekortet eller batteripakken når dette lyset blinker.