Hvordan bruke en Canon EOS 1000D SLR-kamera

Hvordan bruke en Canon EOS 1000D SLR-kamera


Canons 1000D digitale speilreflekskamera (DSLR) kameraet ble lansert i 2008 som en del av selskapets vellykkede EOS linje. Den 1000D er også referert til som Rebel XS eller Kiss F Digital i enkelte land. Selv om markedsført mot den avanserte amatørfotograf, er 1000D digitale grensesnitt lett navigert av spirende shutterbug. Gjør deg kjent med Canon 1000D før din neste ferie, familie sammenkomst eller en sportsbegivenhet, og du vil aldri gå glipp av et skudd.

Bruksanvisning

Klar 1000D for bruk

1 Løft opp batteridekselet, som ligger på høyre undersiden av kamerahuset. Sett inn et fulladet batteri i rommet og lukk dekselet. For å lade batteriet, koble laderen til en stikkontakt og sett batteriet på lading dock. Batteri og lader følger med kameraet.

2 Juster den hvite indeksmerke på EF-S objektiv med tilsvarende merket på kamerahuset og drei mot klokken til den klikker på plass. For andre Canon-objektiver, justerer de røde indikator prikker og rotere mot klokken.

3 Skyv åpne mediekortet dekselet på høyre side av kamerahuset. Sett medielagringskortet i det lille sporet og lukk dekselet. Et kort med fire til åtte gigabyte kapasitet anbefales.

4 Flytt fokusmodus på objektivet til AF for å aktivere automatisk fokus. Engasjer manuell fokusering ved å flytte bryteren til MF.

5 Skyv strømbryteren, som ligger rundt modusvelgeren øverst til høyre på kameraet, på ON.

6 Vri modusvelgeren til Full Auto-modus, representert ved en liten firkant ikon.

Fotografering Med 1000D

7 Se gjennom søkeren på kameraet og lag fotografi. Eksperimenter med horisontale og vertikale holde stiler, eller zoome inn og ut ved å rotere større ringen på objektivet.

8 Fokuser på motivet ved å trykke utløserknappen halvveis ned. For å holde motivet i fokus mens du komponere din skutt, fortsetter å holde knappen halvveis ned. Dette også meter scenens lys og forteller kameraet til å velge riktige innstillinger for eksponering. Drei fokusringen med venstre hånd hvis du foretrekker å manuelt fokusere på motivet.

9 Trykk lukkerknappen helt ned for å ta bildet. Du vil være i stand til å se gjennom bilde kort på kameraets LCD-skjerm. Trykk på gjennomsyns / avspilling knappen nederst til høyre på skjermen og representert med et trekantikon, for å vise alle bildene du har tatt.

10 Eksperimenter med blenderprioritet (Av på programhjulet), lukkerprioritet (Tv) og manuell (M) opptaksprogrammer når du blir kjent med din 1000D. Velg størrelsen på objektivåpningen med blenderprioritet eller hastigheten på lukkeren med lukkerprioritet. Manuell modus gir deg kontroll over begge alternativene, samt ISO (sensor følsomhet), hvitbalanse og eksponeringskompensasjon.

11 Koble kameraet til datamaskinen via USB-kabel for å overføre bildene. Når kameraet er tilkoblet, slå på kameraet og trykk på gjennomsyns / avspillingsknappen for å begynne å importere bilder. Du kan også fjerne medielagringskortet og sett det inn i riktig spor på datamaskinen for å starte importen.

Hint

  • Kjøpe et ekstra batteri hvis du har planer om å skyte for en lang stund. En ekstra media lagringskort anbefales også hvis du skyter ofte.
  • Beskytt kameraet ved å lagre det i en polstret veske eller vanskelig sak når det ikke er i bruk. Bruk en linsedeksel og solid bærestropp mens du går med kameraet.
  • Unngå å bruke kameraet i svært våte, kalde eller sandområder.