Hvordan bruke en Canon Digital Rebel

Canon Digital Rebel er et digitalt speilreflekskamera som gjør det mulig for brukeren å få det perfekte bildet ved å tilpasse og justere skuddet. Den nybegynner-vennlig Kameraet har en justerbar linse for å få det ønskede fokuset på bildet og for å ta langdistanse skudd. Lær de grunnleggende funksjonene og hvordan du bruker Rebel.

Bruksanvisning

1 Sett BP-511 batteri inn i kupeen. Batteriluken er merket på baksiden av kameraet. The Rebel bruker et litium ion oppladbart batteri BP-511, som er inkludert i kamerapakken.

2 Sett inn et SD-minnekort i kameraet. Minnekortsporet er merket på siden av kameraet, og kortet glir på plass. Dette kommer ikke med kameraet, og må kjøpes separat.

3 Feste den justerbare linsen på forsiden av kameraet. Det er en markering rundt objektivet, som gjentas på linsehuset selv. Matche fargene opp og vri forsiktig til objektivet klikker på plass.

4 Slå på kameraet. Strømbryteren er i øverste høyre side av kameraet og er tydelig merket med en "On" og "Off". Når kameraet er slått på, vil LCD-skjermen lyser opp.

5 Vri fokus bryteren til "AF" posisjon. Dette er like bak linsen på forsiden av kameraet. Dette vil gjøre det mulig for kameraet å fokusere automatisk bildene dine.

6 Flytt modusvelgeren til "Full Auto." Modusbryteren er på toppen av kameraet ved siden av strømbryteren. Full Auto posisjon er en grønn rektangulær mark. Full Auto kan kameraet automatisk justere til lysinnstillinger, og blitsen vil fungere når det trengs.

7 Se gjennom søkeren for å fokusere på bildet. Trykk lukker ned halvveis og la objektet komme i fokus. Trykk lukker fullt og full tar bildet.

Hint

  • Slå alltid av kameraet når det ikke er i bruk for å bevare batteriets levetid.