Hvordan bruke en Canon 580EX II

Hvordan bruke en Canon 580EX II


Canon 580EX II er en flash vedlegg for Canons digitale speilreflekskameraer som tillater fotografen å ha større kontroll over belysningen av fag. Den leveres med mange alternativer for å tillate fotografen maksimal fleksibilitet for bruk av blits, enten i et studio eller i felten, som det har automatiske innstillinger for bekvemmelighet, samt en rekke manuelle muligheter til å finpusse sin effekt på belysning.

Bruksanvisning

Bruke blits

1 Fest blitsen til blitsskoen på toppen av kameraet, og slå blitsen på med på-knappen på baksiden av blitsen.

2 Trykk på "Mode" knappen på baksiden av kameraet og vri på kontrollhjulet for å "AutoExtFlash." Dette setter blitsen til å fungere automatisk ved å registrere om lyset er tilstrekkelig. Trykk på den lille sorte automatisk knappen på forsiden av blitsen hvis du bruker et Canon filmkamera uten et elektronisk grensesnitt for denne innstillingen. Trykk på den røde "Pilot" knappen for å teste flash.

3 Du kan bruke blitsen manuelt, trykker på blitsknappen på kamerahuset.

4 Hvis du vil endre kamerainnstillingene for når blitsen automatisk fungere, trykk på "C.Fn" knappen på baksiden av kameraet og vri kontrollhjulet til "External Metering. Manual" Bruk kontrollhjulet for å stille inn ISO og blenderåpning på blitsen til ønsket innstilling, slik at blitsen vil gå av på disse innstillingene.

5 For å justere blitsen zoom, som setter fokus på blitsen i referanse til sin avstand fra kameraet, trykk på "Zoom" knappen på baksiden av blitsen og justere avstanden med kontrollhjulet.

Hint

  • Les blitsen instruksjonsboken for tips om hvordan å overeksponere eller undereksponere med blits for å oppnå svært stiliserte skudd.
  • Blitsen standardinnstilling er manuell, ikke automatisk.
  • Canon advarer om at blitsen er 20 graders synsvinkel "være en" strammere "måleområde enn hva brukerne kan være vant til med forrige generasjons 'tyristor' blitser. Ha dette i bakhodet når du vurderer blitseksponering i ekstern sensor modus."