Hvordan bruke en Canon 2X Extender Med en Full Frame 5D

Hvordan bruke en Canon 2X Extender Med en Full Frame 5D


Verdenskrig fotograf Robert Cappa sa en gang: "Hvis bildene ikke er gode nok, er du ikke nær nok." Bruke Canon 2x extender på et fullformat Canon 5D får du dobbelt så nær handlingen. linser extender som 2x og 1,4x, både produsert av Canon, kan betraktes som et forstørrelsesglass for kameralinsen. De hovedsak doble objektivets brennvidde, og de også redusere maksimal blenderåpning på objektivet som er festet. For eksempel, hvis du bruker en 2x extender med 50mm f1.4, objektivet vil nå bli en 100mm, f2.8 objektiv.

Bruksanvisning

1 Hold Canon 5D fullformat digitalt speilreflekskamera, uten objektiv montert, i den ene hånden, og Canon 2x extender i den andre hånden. Fest 2X extender til kameraet ved å stille opp den røde prikken på utsiden av 2X extender fat til den røde prikken plassert på kameraets monteringsringen. Plasser extender mot 5D og roter extender til den klikker på plass.

2 Hold kameraet med extender festet i den ene hånden og linsen du fester i den andre. Sett på objektivet til extender på samme måte som du normalt ville fester objektivet til kameraet.

3 Roter objektivet til det klikker på plass. Den eneste ekstern bryter på extender er utløserknappen. Det er plassert på siden av forlengeren linse. Når objektivet er festet, vil objektivet fungere på samme måte som det ville gjort hvis festet direkte til kameraet.

4 Avhengig av lengden av linsen man arbeider med, og den nye brennvidden det har blitt, kan det være nødvendig å bruke et stativ. Generelt kan en hvilken som helst brennvidde større enn 200mm trenger et stativ. Dette er ikke på grunn av vekten, men synsfeltet er smal, og kamerarystelser er mer synlig.

5 Hold Canon 5D med extender og objektiv festet, og du vil se at utsikten gjennom søkeren vil være litt annerledes. Det vil være mørkere enn det var før på grunn av redusert blenderåpning.

6 Trykk utløseren halvveis ned for å aktivere Canon 5D har autofokus, komponere bildet og trykker på utløseren resten av veien ned for å ta bildet.