Hvordan bruke en Buick Rainier Air Conditioner

Buick Rainier var en kortvarig SUV bygget fra 2004 til 2007. Rainier var en re-badged versjonen av Chevrolet Trailblazer og GMC Envoy. General Motors posisjonert Rainier som et eksklusivt kjøretøy, og tilbyr standard funksjoner som ikke finnes på trailblazer eller Envoy (unntatt i høyere trimme nivåer) som automatisk dual klimaanlegg. Klimaanlegget i din Rainier vil ta litt tid å bli vant til, hvis du er vant til å drive et manuelt system.

Bruksanvisning

1 Slå på klimaanlegget. Din klima kontrollpanel har en knapp med et snøfnugg ikon; denne knappen slår på avfukter og aktiverer din air condition-systemet.

2 Juster temperaturinnstillingen. Vri bryterne til høyre (varme) eller venstre (kald) for å justere temperaturen. Den justerte temperaturen vil bli vist på displayet (60 til 90 grader). Siden Rainier er utstyrt med dual-klimakontroll, kan du justere for ulike innstillinger på fører- og passasjersiden.

3 Juster viftehastigheten. Du kan justere viftehastigheten i Rainier å blåse høyt eller lavt. Trykk på "Up" eller "Down" piler ved siden av viften ikonet for å finne din foretrukne innstillingen. Viftehastigheten Justering er ikke tilpasses; det gjelder for alle dysene.

4 Juster luft levering. Du kan endre leveringsmåte ved å trykke på "Mode" -knappen (ikon av en passasjer i en stol med piler) til du finner ønsket innstilling. Ved å endre denne innstillingen, kan du åpne eller lukke front vents eller lavere ventiler, samt front defogger.

5 Slå defroster på eller av. Mens defogger kan velges med "Mode" -knappen, foran og bak defroster bruke separate knapper. Når den er slått på, vil knappene bli markert med en lys.

Hint

  • Hvis du ønsker å slå hele systemet av, trykk på "O" knappen på venstre side av klima kontrollpanelet. For å slå det på igjen, trykker på en annen knapp eller vri temperaturinnstillingen hjulet.