Hvordan bruke en Blackberry smarttelefonen som et modem

Hvordan bruke en Blackberry smarttelefonen som et modem


Ved hjelp av Blackberry innebygde nettleseren er sikkert praktisk når du ønsker informasjon på farten, men hvis du trenger en fullt funksjonell nettleser, kan du også bruke din Blackberry smarttelefon som modem. Selv om du kanskje må betale noen ekstra avgifter, hvis du trenger en Internett-tilkobling på farten, er dette et flott alternativ.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din mobiltelefon leverandøren og fortelle representanten du vil aktivere din Blackberry modem funksjonalitet. Spør om ekstra gebyrer og planer som kommer med denne funksjonen aktiveres, da disse kan være ganske bratt. Pass også på å be om tilgang, data og aktiverings kostnader du kan pådra deg.

2 Last ned den offisielle Blackberry modem programvare. Dette er ikke det samme som Desktop Management-programvaren, og er operatørspesifikk. Du må enten gå til operatørens hjemmeside for å laste ned programvaren, eller gå inn i en butikk og plukke opp en CD. Annen operatør programvare er ikke cross-kompatible.

3 Koble Blackberry til datamaskinen og deretter starte modemet programvare. Programvaren skal allerede ha identifisert telefonen som modem, så bare å plugge den til datamaskinen via en standard mini-USB-ledningen og deretter vente på modemet administrasjon enheten for å bekrefte tilkoblingen.